Familj,  Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Lördagen i Malmö

När Samina och jag vaknade i morse åkte vi och åt hotellfrukost på Clarion Hotel & Congress Malmö Live för vi inte skulle störa Rasmus och Tova. De var hemma vid 0.30 och ville sova ut i morse.

Hotellet serverade bra och goda saker. Plus var omeletten som görs på plats, jag älskar när det finns det. Sedan hade de såklart croissanter, pannkakor, ägg och bacon som brukar vara på min lista över vad som är bra hotellfrukost. Vi blev supermätta 😊

Efter frukosten gick vi en promenad i västra hamnen, lite blåsigt fast ändå skönt.

Sedan åkte vi hem och då var Rasmus och Tova vakna. Vi vilade en stund för att sedan möta upp syrran och Andreas som kom till Malmö idag. Vi lunchade på ett tapas ställe, så mysigt.

Efter lunchen gick alla vidare på sitt. Rasmus och Tova skulle börja jobba vid tre och Fatimah och Andreas skulle shoppa. Samina och jag gick till Åhléns för Samina skulle köpa schampo. Därefter gick vi till folkets park. Vilken härlig park med många härliga ytor med aktiviteter på.

Sedan tog vi bussen hem till Samina. Och självklart somnade jag i soffan, det tar på krafterna att vara i Malmö. Nu i kväll har vi bara chillat framför Tv:n. Sedan när Rasmus och Tova slutar 22.00 ska jag hämta dem för att sedan åka hemåt mot Kalmar.

Kommentarer inaktiverade för Lördagen i Malmö