Jag,  Mats och jag

Lördags kvällen

Igår kväll var vi bjudna till Malin och Urban. Mats och jag valde att gå dit, en ganska skönpromenad genom Lindsdal. Det kändes som det var längesedan vi sågs. Det är alltid lika trevligt att ses och vi har alltid mycket att prata om.

När vi kom dit fick vi fisksoppa med räkor och musslor som Urban hade gjort. Den var supergod och vi blev riktigt mätta. Till efterrätt fick vi äppelkaka/paj med vaniljsås.

Under kvällen tittade Mats och Urban på fotbollen Sverige mot Malta och Malin och jag fastnade och pratade istället för att titta. Vi såg lite i slutet av matchen. Vi samtalade mycket kring träning då vi har fått rutin på vår träning och Malin och Urban brukar också springa. När barnen var yngre sprang vi alla tillsammans fast nu springer Malin mycket fortare än mig så om vi skulle springa ihop blir det inte så mycket träning för Malin. Fast vi bestämde att vi skulle springa ihop nån gång bara för att det är trevligt att göra det ihop.

Klockan går fort när en har roligt, vid tolvtiden var jag trött och då traskade vi hem. Jag tycker det är skönt med en promenad hem efter en kväll med mycket mat och lite vin.

Kommentarer inaktiverade för Lördags kvällen