Jag,  Mats och jag,  Sjukskriven/Arbete

Lugn söndag

Idag har vi verkligen tagit det lugnt. Dagen började såklart på Malkars fast vi var där en timme senare än vad vi brukar. Det var skönt att vi som lite längre idag för jag har sovit dåligt inatt pga någon allergisk reaktion. Jag har mitt eksem fast nu har jag fått några andra utslag och jag vet inte varför. Det är jobbigt när en inte kan sova pga att det kliar så mycket. Jag har tagit en allergitablett fast tyvärr blir jag jättetrött av den och känner mig lite ”borta”.

Efter lunch kände vi att det var så fint väder ute så vi tyckte vi behövde komma ut lite. Först åkte vi till Ikea för vi skulle titta på en lampa till vårt köksfönster. Vi hittade en lampa som vi ville ha fast tyvärr var den slut fast den kommer in nästa vecka.

Sedan åkte vi till Stensö och gick i det fina vädret. Vi var inte ensamma på Stensö utan det fina vädret hade lockat ut många personer. När vi kom hem somande jag i soffan och sov flera timmar.

Nu har vi just tittat på handbollsmatchen mellan Sverige – Norge och Sverige förlorade tyvärr. Nu blir det lite mer tvtittande innan det är dags att gå och lägga sig. Det har varit en bra helg och vecka.

Kommentarer inaktiverade för Lugn söndag