Måndag och nya möjligheter 😊

Jag sitter i soffan och bloggar som vanligt. Utomhustemperaturen ligger på minus 4 grader och det är fortfarande mörkt ute. Idag är jag ganska trött eftersom jag inte kunde sova inatt för jag drack lite coca cola igår. Det har samma effekt på mig som kaffe, fast jag trodde att jag inte skulle påverkas. 😩

Igår frågade Orsakullan i sin utmaning om jag hade något ljus tänt eftersom det var andra advent och självklart hade vi det.

I dagens utmaning från Orsakullan undrar hon om drömfordonet. Jag vet inte om jag har något drömfordon, isf skulle det vara en Volvo xc90 som jag skulle vilja ha som vår bil, fast en sådan bil har inte vi råd med.

Idag är det hemkunskap på Centrumskolan så efter detta inlägg ska jag dela uppgiften med mina elever så de vet vad de ska göra på lektionen idag. På den praktiska delen ska vi baka lussekatter och på teoridelen ska de göra frågor som är förknippade med jultradition. Uppgiften läggs på classroom.

Den här veckan ska vi ägna oss att göra så mycket vi kan för att förbereda inför jul och fjällresan. Jag måste planera och var ute i god tid eftersom jag behöver mycket tid för att hinna/orka göra allt för jag behöver ju fortfarande tänka på min energi så inte jag får tillbaka några symptom som yrsel, huvudvärk och värk.

Nu önskar jag er en bra start på denna vecka, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *