Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 10 juni 2024

Att jag aldrig lär mig för jag drack en Coca Cola igår och så var det kört. Det blev inte många timmars sömn inatt. Det är tur att jag börjar sent på måndagar.

Innan jobbet pratade jag med pappa och han var fortfarande supernöjd efter att varit här. Det blev även ett samtal med syrran som varit på Gotland i helgen. Dessutom ringde jag till två olika firmor för jag skulle kolla typ garageplats till husbilen om vi nu köper den. På ena firman svarade en man och han var väldigt kort i tonen och otrevlig rent ut sagt. Där kommer vi absolut inte vilja ha ”parkering”. På det andra stället fanns det inga lediga platser fast vi fick gärna lämna in en intresseanmälan.

I eftermiddag hade vi schemabrytande aktivitet med halva skolan. Den andra halvan ska ha det imorgon. Vi gick till Kattrumpan och åt pizza, spelade kubb, kastade ringar och de som vill fick prova SUP-bräda. Sedan på vägen tillbaka till skolan köpte vi glass och sedan var denna skoldag slut.

På eftermiddagsmötet fixade vi med diplom som som vi skriver till niorna, köpte blommor och annat som behövdes göra inför imorgon kväll då åttorna och niorna slutar.

Det blev inget bad efter jobbet för idag var jag inte sugen på att bada själv. När jag kom hem hade Mats börjat med maten, vi hade lite rester så han behövde bara fritera lite pommes.

Efter maten åkte Mats till körrepet som vanligt då det är måndag. Själv slumrade jag till i soffan i uterummet.

Vid kvart över 7 cyklade jag till Marie för hon skulle gå igenom musikquizet som hon gjort till sitt jobbAW och som jag tänker göra på vår sommarfest på onsdag kväll.

När jag kom hem pratade jag med Marielle och vi hjälptes åt att skriva sista diplomet till en elev.

Nu hoppas jag att jag sover bättre inatt.

Kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Måndagen den 10 juni 2024