Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

MĂ„ndagen den 11 april 😊

Godmorgon denna mÄndag morgon. Haelgen gick fort som vanligt och vi hade en trevlig helg i Malmö. Idag Àr jag lite segare Àn vad jag var förra veckan. Jag steg inte upp förrÀn klockan 8 och nu sitter jag som ni vet i soffan framför tv-nyheterna. Jag har duschat, solen skiner och det Àr 3 grader varmt utomhus sÄ det ser ut till att bli en hÀrlig mÄndag.

Dottern har ju fortfarande vÄr andrabil sÄ idag fick Mats ta bussen. VÄr bil kommer tillbaka till pÄsk och sedan Àr allt som vanligt igen. Vi funderar ju fram och tillbaka att vi kanske bara ska ha en bil fast vi Àr sÄ bortskÀmda och vana vid att ha varsin bil utan att tÀnka pÄ vem som ska göra vad och nÀr. Det fÄr nog dröja ett tag till innan vi klara oss med en bil.

Den hĂ€r veckan Ă€r ju en kortvecka och det kĂ€nns bra. MĂ„nga i vĂ„rt avlĂ„nga land har pĂ„sklov fast i Kalmar har eleverna pĂ„sklov nĂ€sta vecka efter pĂ„sk. Den hĂ€r veckan blir till att förbereda allt inför pĂ„sk dĂ„ vĂ„rt hus blir fullt av slĂ€kt. Det ska bli kul att trĂ€ffa Åsa, Jon och tvĂ„ utav deras tre barn. Jag vet inte vilket utav barnen som stannar hemma fast skulle kunna tĂ€nka mig att det Ă€r det Ă€ldsta. Det Ă€r lĂ€ngesedan de var hĂ€r, tror det var innan pandemin sĂ„ nu tyckte vi det var dags.

Idag tÀnkte jag att jag skulle putsa alla skjutdörrar i uterummet för att sedan kunna hÀnga upp lite gardiner som blir solskydd. FÄr se om jag hinner det innan jobbet annars fÄr det bli ikvÀll.

Vad hÀnder för dig idag?

Nu ska jag göra lite nytta hÀr hemma och se över vad jag ska ha med till jobbet.

Jag önskar er en fin dag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för MĂ„ndagen den 11 april 😊