Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 23 maj 2022

Godmorgon alla som tittar in här idag. Idag har jag vaknat tidigt, 5.00 och kunde inte somna om så vid 6 steg jag upp och började skriva inlägg här på min blogg. Just nu är det för många tankar i mitt huvud som cirkulerar. Jag har kommit på att jag inte alls kan jobba mina timmar på onsdag innan vi ska åka till Rhodos. Så nu måste jag lösa det idag och även lägga fram material till de lektioner som jag vanligtvis brukar ha. Det känns som jag har mycket att hålla reda på och jag är sämre på att hålla fler bollar i luften och att strukturera och ja, jag skyller på min fallolycka för det är annorlunda. Jag märker att jag har svårt att ha koll och mitt minne sviktar när jag känner mig stressad. Jag tror inte bara det har med åldern att göra…termometern visar 9 grader.

Idag är det soligt så det ser ju lovande ut för en skön och varm dag, och det blir Centrumskolan som vanligt. Jag har hemkunskapslektion idag och nästan alla de övriga eleverna har friluftsdag. De ska paddla kanot. Sedan ikväll blir det nog bad med Annika och Märit vid kallbadhuset och om det är en fin kväll så pratade vi om att äta sushi efter vårt dopp. Jag hoppas det blir en fin kväll.

Nu ska jag se om jag kan vila lite innan det är dags för mig att åka till jobbet. Jag tror att det kan var bra för mig eftersom jag vaknade så tidigt. Sedan ska se om jag hinner/orkar läsa ifatt några bloggar innan jobbet.

Nu önskar jag er en härlig dag, kram Susann 💜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *