Jag,  Sjukskriven/Arbete

Måndagen den 25 juli 2022

Godmorgon alla fina som tittar in hos mig idag. Det är måndag och en ny vecka med nya möjligheter. Det märks att jag är många dagar in i mitt sommarlov för nu börjar jag kunna sova lite längre på morgnarna, ända till klockan halv åtta. Det är en gråmulen morgon och 20 grader i luften.

Jag har redan satt tvättmaskinen i arbete och ringt och pratat med pappa. Jag försöker ringa till honom minst två gånger i veckan. Han hade varit uppe tidigt och tänkt att klippa sig idag fast de öppnade inte förrän 10.

Det blev inget bloggande igår då det inte hände särskilt mycket. Mats var på fotbollsmatch med sin pappa, en femtioårspresent som togs ut nu då det kom en pandemi i vägen. Medans Mats var på fotboll fixade jag i trädgården och klippte lite buskar som hängde över mina odlingar. Annars hände det inget, det blev en riktig slappardag igår.

Idag har vi inga planer, jag tänker att vi behöver städa lite i detta hus och jag hör att Mats har börjat dammsuga i uterummet. Jag har visst pli på honom så det är väl bäst att jag sätter igång och hjälper honom.

Sedan får vi se vad dagen bjuder på. Vi snappade till Malin och Urban i morse för att gratta dem på bröllopsdagen, hela 24 år. Vi var med på deras bröllopsresa som gick till Bornholm och alla våra barn var med och på den tiden hade vi bara två barn var. Det var tider det.

Lite senare idag ska vi gå bort och gratta Mats syster som fyller år idag. Vi brukar alltid uppvakta med något litet. Jag måste bara iväg och köpa presentpapper för det har jag glömt.

Vad händer för er idag?

Nu önskar jag dig en härlig dag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Måndagen den 25 juli 2022