Måndagen den 4 januari 2021

Idag vaknade jag inte förrän 8.30 så det blev verkligen sovmorgon för ingen annan hade vaknat. Jag har tydligen lyckats vända lite på dygnet i alla fall, även om jag inte vill det.

När jag kom upp och tittade ut så hade det snöat i natt, precis som de lovat. Tänk att lite snö lyser upp så fint, det är inte mycket fast ändå ljusare. Jag hoppas det får ligga kvar ett tag fast risk är ju att det kommer regna bort.

Nu på förmiddagen har jag och Mats varit på Elgiganten för att titta på en dator och löparklocka till mig. Min dator har varit i sluttampen ett tag och igår kväll gav den upp, lite snopet även om jag visste det så hade jag hoppats att den skulle hålla ett tag till. Jag har ju redan lagat den för det är problem att ladda datorn och nu måste limningen ha släppt.

Nu fick det bli en dator till mig, tur jag fick lite julklappspengar utav min pappa. Oväntat kanske så blev det en Huawei, fast jag hoppas såklart att jag gjort ett bra köp och inte fått ett måndagsexemplar. Hittills är jag nöjd, lätt att skriva på så nu kan jag fortsätta göra blogginlägg med datorns hjälp. Visst kan jag göra inlägg med telefonen fast ibland är det lättare att sitta vid datorn och skriva.

Jag köpte ingen löparklocka, jag avvaktar lite. Jag vet inte om jag ska våga skicka efter klockan eller köpa den i butik. Jag får fundera en stund till på det.

Idag har vi inga andra planer, jag tänkte maila försäkringskassan och hör hur de ställer sig till om Centrumskolan kommer börja termingen med distansundervisning för det innebär ju att jag inte kan göra något om dagarna och är det ok att jag bara är hemma då. Jag hoppas att det tycker att det är OK. Jag tror i och för sig att distansundervisningen inte håller på så länge då det är svårt för vissa elever.

Ikväll ska vi äta oumphtacos, för jag tänkte ju äta lite mer vegetariskt det här året. Jag tror att det kan vara bra för mig och därför så får även min man följa med på denna resa. Han kanske inte är lika entusiastisk inför detta beslut. Vi får se hur mycket vegetariskt det blir på en vecka.

Jag önskar er en fortsatt trevlig måndag och jag tänker lite extra på er alla som börjat jobba idag, kram Susann

5 kommentarer

  1. Det är just det som är trist med vinter och snö söderut att det gärna töar bort, slaskar och fryser på igen.
    Hoppas att du blir nöjd med din nya dator. Ett märke du valt som jag inte alls har erfarenhet av.

  2. Härligt att du köpt en ny dator, skönt att du hittills är nöjd och hoppas det fortsätter så! Gott med vegetariskt, jag och min man har försökt blivit lite nyttigare och äta mer vegetariskt. Ibland lyckas vi rätt bra, ibland blir det mindre bra per vecka. Önskar er lycka till! 🙂

  3. Tror absolut att det är en bra dator och ibland måste sakerna gå sönder för man ska köpa sig ny, härligt att du fått en ny kompis nu =D

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *