Måndagen den 7 februari 2022

Godmorgon till alla som tittar in hos mig! Vad glad jag blir att just Du är här 💜

Jag har startat upp denna måndag i ett lugnt tempo och låg kvar i sängen extra länge. Det visade sig att det var en ljus fin dag med solsken och temperaturen runt nollan. Det är fin frost på det mesta som glittrar så vackert i solen.

Mannen har åkt till jobbet och idag fick han ta bussen. Det kommer bli lite pusslande nu när vi har bara en bil. Jag antar att jag kommer få ta bussen de resterande dagarna och på torsdag ska vi lämna in den här bilen på service så då lär vi få ta bussen båda två. Nu undrar ni säkert hur det går med Peugoten i Malmö. Mats har varit i kontakt med verkstaden och de skulle titta påd en så fort de fick möjlighet. Om den skulle behöva lagas så har de ingen tid förrän nästa måndag vilket innebär att vi kommer att vara utan bil mint två veckor till. Kanske är detta vår chans till utfasning av en bil för vi har pratat om att vi kanske inte behöver två bilar egentligen. Fast när vi diskuterat så har vi alltid kommit fram till att vi är bortskämda och vana att kunna åka iväg när en vill utan att planer med varandra. Ja vi får se om detta leder till något eller om vi fortfarande vill ha två bilar.

Måndag innebär en ny vecka som ska fyllas med innehåll vilket nästan aldrig är svårt. Vi har våra dagar som vi tränar på så veckan fylls lätt. Idag är det den dagen som jag brukar bada tillsammans med några kollegor, får se om det blir något bad denna kväll. En utav kollegorna är hemma för hon har testats positiv i helgen.

Dagens färg i Heidi och Nettans utmaning är TRÄFÄRGAT. Jag valde en bild på en liten bro som vi ibland springer över på Svinö.

I orsakullans utmaning gäller – Ett språk jag behärskar – Det svaret blir Svenska, när jag gick i skolan läste jag såklart engelska som jag klarar mig med fast ingen språkbegåvning på det. Jag löste även tyska som jag klarar mig ganska bra på som turist.

I februariutmaningen ställs frågan – Vilket smink kan du inte vara utan? Lätt svar på den är allt eftersom jag inte sminkar mig.

Nu ska jag fortsätta göra mig i ordning inför jobbet. Jag önskar er alla en fin dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *