Arbete/sjukskrivning,  Jag

Måndagen den 9 januari 2023

Jaha, då sitter jag i soffan efter första jobbdagen. Det har varit mycket att göra idag för att vara förberedd för eleverna imorgon. Det är en del dokument som ska uppdateras inför vårterminen och lektioner ska planeras så nu är vårterminen igång. Det som var mest störigt var att vårt digitala läromedel hade avslutats så vi inte hade tillgång till det längre. Det har skett något missförstånd någonstans så nu väntar vi bara på att få tillgång till det igen.

Det blev inget bad ikväll för det var ingen som orkade så det får bli nästa måndag.

Idag har det regnat till och från hela dagen vilket går att läsa av på vår väderstation.

Jag har funderat på Ingas frågan om programmet där de letar efter sina biologiska föräldrar och jag känner inte att jag har behov av det. Det känns som om det är som att leta efter en nål i en höstack eftersom det är så lite information i mina papper. Det är klart att jag har undrat över mina biologiska föräldrar fast ser det som en omöjlig uppgift att kunna ta reda på mer då det inte gavs så mycket information på den tiden jag adopterades. Jag har försökt googla de adresser som finns på mina papper fast de verkar inte stämma och en adress går nog bara till ett socialkontor typ. Jag tror inte det dokumenterades så mycket då.

Det ska ändå bli en spännande resa och kunna se kultur och miljö i Sydkorea.

Nu ska jag bara vila för jag känner att jag har börjat få huvudvärk och det vill jag inte fortsätta ha imorgon så nu behöver jag vara ifrån dator och telefon ett tag.

Jag hoppas du haft en bra måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *