Arbete/sjukskrivning,  Jag

Min första dag på Ability

Tänk att jag ska vara här sju veckor. Jag har varit lite orolig över mina arbetsuppgifter, om jag kommer att må psykiskt sämre efter eller om jag rent av tycker att det är ett bra ställe där jag kan se och känna vad jag klarar av.

Idag har jag fått sitta framför datorn med två olika sorters uppgifter. Första uppgiften skulle jag göra en sammanställning i ett excelblad och den andra uppgiften skulle jag ta fram ett kostnadsförslag på en konferensdag i Stockholm med sightseeing och middag på kvällen. All information skulle kunna styrkas via internet.

Första uppgiften var sämre för mig för jag var tvungen att röra på ögonen väldigt mycket upp och ner, blev lite statiska rörelser som gjorde att efter en halvtimme mådde jag illa. Tog en paus på ca 7 min för att sedan fortsätta göra klart uppgiften. I slutet av uppgiften märkte jag att jag tappade fokus, hade svårare att skriva rätt med en gång. Efter ganska exakt en timme så var jag klar med första uppgiften. Tog en lite längre paus, ca 10 min för mådde lite illa och huvudet kändes lite svajigt.

Andra uppgiften påverkade mig inte direkt utan kände att den var bättre. Fast när jag gick till bilen klockan 12.10 mådde jag illa rätt mycket, fick en spykänsla som tur väl gick över rätt snabbt. Mitt huvud var lite svajigt och jag var trött. Jag fick mer ont i nacke och axlar efter att ha suttit framför datorn. När jag kom hem åt jag lite snabbt och sedan deckade jag i soffan och sov nästan två timmar.

Det blev ändå en helt okej första dag på Ability. 🙂

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *