Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Min lördag

Det blev en bra dag och som vanligt startade vi med löpning och bad. Efter frukosten åkte Mats, Samina och jag in till stan för att fixa lite julklappar till min syster och handlade lite utav maten som vi ska ha med oss till fjällen.

När vi hade kommit hem och fått in alla matvaror kom Malin och Urban förbi förbi för de skulle lämna en julklapp till Samina eftersom de är Saminas gudfaddrar. Självklart fick de kaffe och kaka, det blev en mysig stund tillsammans.

Efter att de åkt så somnade jag i soffan, kände mig ganska trött så det var en välbehövlig tupplur. Medans jag sov gjorde Mats korv stroganoffen som vi ska ha med oss till Kläppen.

Efter en och en halv timme var det dags för mig att vakna till och då fixade jag kycklingen som vi ska ha till rätten flygande Jakob när vi är i Kläppen.

Sedan hämtade vi ner vår plastgran och dekorerade den. I år fick det bli den även om barnen tyckte att vi skulle köpa en riktig… Eftersom vi åker iväg över nyår så tyckte Mats och jag att det var onödigt att ha en gran som står och barrar bara för att vi inte är hemma.

Därefter hade klockan hunnit bli middagsdags, det blev lövbiff, potatissallad, mimosadallad och sallad. Potatissalladen och mimosadalladen hade vi kvar sedan Mats kalas.

Efter maten blev det lite sällskapsspel med Rasmus och Victor. Samina valde att pussla det nya pusslet som inhandlades idag. Vi andra spelade Risk, Ska vi slå vad och sen avslutade vi med När då då.

En härlig lördag tillsammans med familjen, det är så mysigt när alla är samlade och bara hittar på saker tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *