Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt år som 50 åring 💜

Godmorgon till dig som tittar in här hos mig. Jag har sovit ganska oroligt i natt, vet inte varför. Jag har vaknat många gånger vilket stör min skönhetssömn.

Helgerna går alltid så fort och nu är det dags för en ny jobbvecka med nya möjligheter. Igår var jag seg och trött efter lördagens roligheter så jag gjorde inget igår. Nu på morgonen behöver jag jobba lite innan jag åker till Centrumskolan.

På min 50 årsfest gjorde Maria en kompis en utlottning av hela kommande året. Några utav mina gäster fick vinna en aktivitet som de ska göra tillsammans med mig, en varje månad.

I december blev jag bjuden på glögg av Marielle och nu i januari är det Camillas tur att bjuda mig på choklad. Jag har undrat om mina vänner kommer att utföra sina uppdrag eller kommer de glömma bort det. Camilla har inte glömt så ikväll är jag bjuden till henne på en chokladdrink. Det ska bli kul att ses och smaka på hennes chokladdrink. Detta var en trevligt initiativ av Marie som fixade denna utlottning på min fest. Mitt år 2023 kommer vara fyllt med roligheter hela året. Jag undrar om en kan fylla 50 år varje år nu framöver eftersom det innebär så roliga saker och en massa överraskningar?

Hur blev ni firade när ni fyllde 50 år eller har ni inte fyllt 50?

Nu önskar jag dig en härlig måndag, kram Susann 💜

2 kommentarer