Mitt i veckan 😊

Godmorgon denna dag mitt i veckan. Idag Àr jag fortfarande hemma för jag vÀntar pÄ mitt provsvar som jag antar kommer vara negativt. Jag hoppas att jag fÄr besked under dagen. HÀr Àr en mycket ljusare dag jÀmfört med gÄrdagens. TÀnk att det kan skilja sÄ mycket frÄn dag till dag pÄ ljuset. Idag Àr det ocksÄ varmare med sina 5 grader. Fast det blÄser idag sÄ kÀnslan kanske Àr kall i alla fall.

Jag har inga direkta planer hÀr hemma. Jag antar att jag ska plocka lite och stÀda eftersom det Àr vÄr stÀddag och Mats ska bort ikvÀll sÄ dÄ kan han inte stÀda nÀr han kommer hem. DÄ kan det vara skönt att ha stÀdningen gjord inför kvÀllen dÄ jag lovat vara chaufför.

Jag tÀnker att jag Àven ska baka ut lite pepparkakor och Mats han satte ihop lite pepparkakshus igÄr kvÀll. Fast det Àr fortfarande inte riktigt fÀrdigt för dekoration. Han har lite smÄdelar som ska bakas ut. Vi fÄr se hur lik ritningen huset blir, alltid lika spÀnnande varje Är.

Vad hÀnder för er idag?

Jag ska svara pÄ Orsakullans utmaning och det hon undrar idag Àr: Julmustens tid Àr nu, vilken vÀljer du?

Jag handlar oftast pÄ Maxi och dÄ köper jag Apotekarnes julmust. Det Àr nog bara utav en vana att det blir den. Jag gillar julmust, det brukar inte vara sÄ mÄnga som gillar det. Min Àr inte lika förtjust i julmust som jag Àr. Vad tycker ni?

Nu ska jag börja med stÀdningen hÀr hemma sÄ jag kan sjunka ner pÄ min favoritplats lite senare nÀr jag mÄste pausa. Det Àr fortfarande viktigt att jag tar pauser för att jag ska orka och inte bli yr.

Jag önskar er en hĂ€rlig dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

    1. Det ska bli spĂ€nnande och se sen nĂ€r huset Ă€r fĂ€rdigt. Jag Ă€lskar kolsyra fast bubbel gĂ„r ocksĂ„ bra. đŸ„‚

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *