Mitt i veckan 😊

Onsdag kvÀll och jag har tittat pÄ MÀsterkocken. Jag tycker det Àr kul att titta pÄ matlagningsprogram. Brukar ni titta?

Det blev ju bÄde buss in och hem idag och nÀr jag klev av bussen i Lindsdal i eftermiddag sÄ var det en regnbÄge pÄ himlen. Ser ni den?

NÀr jag kom hem sÄ var det bara sova som gÀllde, jag verkar vara inne i en tröttperiod. Det har varit en ganska hÀndelselös kvÀll hÀr hemma. Mats har varit ivÀg pÄ teaterrep sÄ vi skjuter pÄ stÀdningen till helgen.

Dagens utmaningar kommer hÀr.

Dagens fÀrg Àr mörkrosa i Heidis och Nettans utmaning. Det Àr en fÀrg som jag inte direkt har nÄgot utav. Det fick bli en bild pÄ pappa och hans fuchsia. TyvÀrr har han inte lÀngre den blomman.

Orsakullan undrar – Vinter med kyla, snö och tö. Hur Ă€r vĂ€dret? Vi har ingen snö och temperaturen ligger runt 2 grader. Idag och igĂ„r sken solen.

I februariutmaningen undrar KristinaHar du nÄgon gÄng gjort egen glass? Jag det har jag och i julas fick jag en glassmaskin.

Idag var det första dagen dÄ restriktionerna försvann, har ni mÀrkt av det? Jag har bara mÀrkt det pÄ jobbet dÄ vi inte behöver ha visir lÀngre. Jag kÀnde att jag hade glömt nÄgot hela tiden, det kÀndes tomt utan visir.

Nu önskar jag er en hĂ€rlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *