Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan 😊

Som vanligt går dagarna väldigt fort, det är redan onsdag, lillördag. Här sitter jag med datorn i knät och har pysslat lite med min blogg. Jag var sugen på att ändra utseende, så det har jag gjort fast ska se över temat mer i eftermiddag. Dagen bjuder redan på härligt väder, solen skiner, blå himmel och 3 grader varmt. Det kan inte vara bättre en dag som denna.

Tv-nyheterna är på och jag lyssnar med ett halvt öra medan jag skriver detta inlägg. Idag är jag lite nervös för imorgon ska jag till läkaren för att hen ska sjukskriva mig på 50% för sista mars tar min sjukskrivning slut och jag behöver verkligen fortsatt sjukskrivning. Jag är nog egentligen inte orolig över att läkaren ska sjukskriva mig utan att försäkringskassan ska godkänna sjukskrivningen. För om de inte godkänner sjukskrivningen så vet jag inte vad jag ska göra för jag kan inte jobba heltid. Det är jag ganska säker på. Såklart är mitt mål att jobba mer tid fast inte riktigt ännu. Ja, jag vet att jag inte kan göra något åt det fast det gör mig ändå lite orolig. Jag vet att jag alltid är lite orolig tiden innan jag vet hur det ska bli.

På Centrumskolan är det som vanligt och jag vet att mina timmar kommer gå fort på jobbet. När jag jobbat färdigt så kommer jag sannolikt åka hem och sova eller ialla fall vila. Sedan ska jag städa och plocka lite om inte min energi är allt för slut. Ikväll blir en kväll i min ensamhet då Mats har teaterrep med Lokalteatern. Annars händer det inte så mycket. Vad händer för er idag?

I Christels fotoutmaning är ordet spirande – När jag googlade ordet så fick jag upp gryende som en synonym och då fick det bli denna bild på mig och en soluppgång. Annika och jag steg upp tidigt förra sportlovet för att se och bada i soluppgången. Det var en sådan vacker morgon och sedan satt vi på bryggan och drack kaffe.

Med denna bild önskar jag er en härlig onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer