Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan 😊

Som vanligt gÄr dagarna vÀldigt fort, det Àr redan onsdag, lillördag. HÀr sitter jag med datorn i knÀt och har pysslat lite med min blogg. Jag var sugen pÄ att Àndra utseende, sÄ det har jag gjort fast ska se över temat mer i eftermiddag. Dagen bjuder redan pÄ hÀrligt vÀder, solen skiner, blÄ himmel och 3 grader varmt. Det kan inte vara bÀttre en dag som denna.

Tv-nyheterna Àr pÄ och jag lyssnar med ett halvt öra medan jag skriver detta inlÀgg. Idag Àr jag lite nervös för imorgon ska jag till lÀkaren för att hen ska sjukskriva mig pÄ 50% för sista mars tar min sjukskrivning slut och jag behöver verkligen fortsatt sjukskrivning. Jag Àr nog egentligen inte orolig över att lÀkaren ska sjukskriva mig utan att försÀkringskassan ska godkÀnna sjukskrivningen. För om de inte godkÀnner sjukskrivningen sÄ vet jag inte vad jag ska göra för jag kan inte jobba heltid. Det Àr jag ganska sÀker pÄ. SÄklart Àr mitt mÄl att jobba mer tid fast inte riktigt Ànnu. Ja, jag vet att jag inte kan göra nÄgot Ät det fast det gör mig ÀndÄ lite orolig. Jag vet att jag alltid Àr lite orolig tiden innan jag vet hur det ska bli.

PÄ Centrumskolan Àr det som vanligt och jag vet att mina timmar kommer gÄ fort pÄ jobbet. NÀr jag jobbat fÀrdigt sÄ kommer jag sannolikt Äka hem och sova eller ialla fall vila. Sedan ska jag stÀda och plocka lite om inte min energi Àr allt för slut. IkvÀll blir en kvÀll i min ensamhet dÄ Mats har teaterrep med Lokalteatern. Annars hÀnder det inte sÄ mycket. Vad hÀnder för er idag?

I Christels fotoutmaning Ă€r ordet spirande – NĂ€r jag googlade ordet sĂ„ fick jag upp gryende som en synonym och dĂ„ fick det bli denna bild pĂ„ mig och en soluppgĂ„ng. Annika och jag steg upp tidigt förra sportlovet för att se och bada i soluppgĂ„ngen. Det var en sĂ„dan vacker morgon och sedan satt vi pĂ„ bryggan och drack kaffe.

Med denna bild önskar jag er en hĂ€rlig onsdag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *