Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan

Onsdag och jag har verkligen tagit sovmorgon idag. Det känns som jag går i någon sorts dvala, jag är trött hela tden. Jag känner mig energifattig fast jag försöker dra ner på mitt tempo i allt jag gör.

Från och med idag börjar jag 10.10 på Centrumskolan, därav min långa sovmorgon idag.

Igår ringde jag folktandvården för att jag hade tandvärk och fick ju en tid på fredag, fast sedan ringde de lite senare och undrade om jag kunde på eftermiddagen som igår istället. Självklart sa jag ja så nu har jag varit där. Det är inte mitt favoritställe om jag säger så. Tandläkaren slipade ner min krona lite och ska skicka en remiss till specialisttandvården på sjukhuset för han säger att de får gå underifrån för att kolla tandrötterna som är rotfyllda och mitt onda kan bero på en spricka i en rotfyllning, och de kan de fixa bättre på sjukhuset. Tandläkaren var rädd att han skulle försöra en tandrot om han försökte. Så nu hoppas jag att min värk håller sig bara så där lite molande och värken berodde på att det var lite inflammerat.

Idag lyser solen så det verkar bli en härlig dag. I eftermidag efter jobbet ska jag bara ta det lugnt och det är dessutom vår vilodag från träning. Om jag inte är för trött framåt kvällningen kanske jag kommer ut på en liten promenad.

Ha en bra dag

Kommentarer inaktiverade för Mitt i veckan