Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Mitt i veckan

Jag vaknade tidigt idag, känns sådär för jag vet att jag hade behövt sova för att inte bli så trött när jag är på Ability. Fast idag gick jag upp klockan sex, och det var frivilligt … hade aldrig gjort det förut om jag inte hade varit tvungen. Är det ett bevis på att jag blir äldre och kräver mindre sömn?

Idag hoppas jag kunna plocka lite här hemma, så vi kommer lite i fas. Min stryktvätthög har vuxit så den borde jag försöka prioritera. Jag får se hur jag mår efter Ability idag. Jag kommer säkert att få fortsätta med korgen som jag påbörjade i måndags, och idag tror jag att jag inte beöver fokusera på samma sätt utan nu vet jag hur en gör och då blir jag inte lika påverkad 🙂

Ikväll kommer Mats hem från konferens i Örebro, ska hämta honom vid tåget. Det ska bli skönt att han kommer hem igen, jag har så svårt att sova om nätterna när han inte är hemma. Plus att jag saknar massagen jag får i nacke och på axlarna varje kväll. Det gör så jag inte har värk hela tiden, hans massage hjälper jättemycket.

Ha en bra dag <3

Kommentarer inaktiverade för Mitt i veckan