Nästan som vanligt

Idag vaknade jag 6.15 och kände mig pigg. Det kändes som vanligt i mitt huvud och jag var inte snurrig eller hade huvudvärk. Snacka om vilken lättnad att jag hann bromsa i tid och att det bara tog drygt en vecka att få bort snurret och huvudvärken. Visst är jag fortfarande lättpåverkad och känner när jag gör för mycket eller när jag får för mycket intryck, tex av att gå på Maxi kan göra mig yr och illamående.

Helgen som har vanligt har jag känt mig lättare i sinnet och verkligen peppat mig med positiva tankar och saker som jag mår bra av. Jag måste se det som bra att jag kan arbetsträna på 50%, för tänk hur dåligt jag mådde i början av den här resan.

Idag är det måndag och en ny vecka med nya möjligheter. Vi har inga direkta planer för den här veckan Mats och jag förutom våra träningsdagar. Min höft började ju göra ont förra veckan igen efter passet med Sweden runners så jag hoppas att den blir bättre så jag kan springa något den här veckan. I eftermiddag ska jag åka och titta på en foamroller för att det verkade bra för min höft när jag testade Malins igår. Jag ska även försöka få en tid hos en osteopat som kanske kan hjälpa mig med min höft. Jag har ingen aning om villken väntetid det är hos henne. Jag hoppas att jag får en tid denna vecka. Jag har aldrig besökt en osteopat. Är det någon som har erfarenhet utav en osteopat?

Måndagar börjar jag lite senare, 10.15 så det innebär att jag hinner göra lite här hemma. Det beror på hur mycket energi jag har för jag vill inte förbruka för mycket innan Centrumskolan. Jag har i alla fall sett till att tvättmaskinen jobbar nu på morgonen. Jag håller på att tvätta dynorna i uterummet och det får bara plats två dynor i taget i maskinen. Jag kör på ett sidenprogrogam för dynorna skulle bara handtvättas och på sidenprogrammet visas en handtvättssymbol. Jag tvättade fyra dynor igår och det fungerade perfekt så idag har jag de resterande hälften kvar.

Under tiden jag har suttit och skrivit detta inlägg har det blivit ljusare ute och det känns nästan som om solen vill titta fram bakom den molniga himmeln. Det är 2 grader varmt utomhus så det kan bli en fin dag.

Jag önskar er en härlig måndag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.