Arbete/sjukskrivning,  Jag

Nu tar jag kvĂ€ll 😊

GodkvĂ€ll alla som tittar in hĂ€r. 💜

Det kÀnns som jag har haft mycket att göra idag pÄ Centrumskolan. Det Àr lÀtt att fylla mina lufthÄl med allt möjligt. NÀr jag kom hem frÄn Centrumskolan la jag mig i soffan för att vila. Jag satte pÄ en serie pÄ Netflix, Colin in Black and White. Den kan jag rekommendera , det Àr en dokumentÀr om Colin Kaepernick. Den belyser vardagsrasism pÄ ett tydligt sÀtt och det Àr svÄrt att förklara vardagsrasism om en inte sjÀlv varit med om det. Efter en stund sÄ somnade jag i soffan för jag behövde vila innan jag skulle Äka och handla med Mats.

Jag somnade ganska sent och vaknade av att telefonen ringde vid halv fem, det var frÄn optikern. Mina linser hade kommit och han ville att jag skulle komma in och prova sÄ de satt bra. SÄ imorgon efter jobbet ska jag göra det.

Vid fem Äkte jag till systemet och köpte lite dricka inför helgen och Samina hade bestÀllt en viss sorts cider som hon ville ha pÄ kalaset. Det blev Àven ett flak öl, sÄ nu Àr vi rustade. Efter systemet mötte jag upp Mats som kom direkt frÄn teaterrep. Vi handlade det mesta som vi ska ha i helgen nÀr vi fÄr gÀster. Det var lÀngesedan vi handlade för sÄ mycket, det rinner snabbt ivÀg nÀr en ska ha kalas och gÀster. SÄ nu kommer vi överleva i helgen dÄ bÄde mat och dryck Àr inhandlat.

NÀr vi kom hem lagade jag mat, utbankade kycklinglÄr och ris. Kycklingen vÀnde jag först i mjöl och sedan i Àgg och till sist i panko blandat med krossade cornflakes. Det blev gott. Medans jag lagade mat putsade Mats fönsterna i uterummet. Jag skulle gjort det igÄr fast kÀnde att det inte funkade med mina axlar.

Efter maten blev det lite stÀd till, sÀngarna Àr bÀddade och rummen dammsugade till vÄra gÀster. Nu kan de komma.

PĂ„ vĂ„rt kontor pĂ„ jobbet fick vi ett stort pĂ„skĂ€gg med godis i som vi knaprat pĂ„ hela veckan. Ägget stĂ„r pĂ„ gott och ont vĂ€ldigt nĂ€ra mig och idag hade jag ingen karaktĂ€r. Godis Ă€r gott. Nu Ă€r det bara en dag kvar pĂ„ denna jobbvecka och nĂ€sta vecka Ă€r det pĂ„sklov. Det ska bli skönt med lov.

Nu önskar jag er alla en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

4 kommentarer