Arbete/sjukskrivning,  Jag

Dymmelonsdag – Tröttheten kom.

Godmorgon på er alla som tittar in hos mig. Vad glad jag blir att just du är här. Idag är jag seg och trött och somnade faktiskt om när Mats gick till bussen vid halv sju. Jag steg inte upp förrän 8.30 och när jag tittar ut är det en mulen morgon och temperaturen ligger på 4 grader. Jag hoppas att det bara är en liten temperaturdipp idag och att värmen kommer tillbaka imorgon.

Om ni undrar varför det inte kom något inlägg i går kväll berodde det på att jag var för trött för att skriva. När jag kom hem igår efter Centrumskolan kom tröttheten på besök och det var egentligen inte så konstigt då hela förra veckan var jag så pigg att jag inte sov som jag brukar när jag kom hem efter jobbet. Dessutom var det en fullspäckad helg i Malmö även om jag vilade lite på lördagen och söndagen. Så egentligen var ju tröttheten väntad även om jag alltid tror att nu är jag på G.

Igår när Mats var på Aw så blev det tyvärr ingen löpning tillsammans med Karin och Madeleine. Jag springer inte riktigt ännu, eller i alla fall inte så långt och eftersom jag var så trött när jag kom hem igår så blev det att jag somnade i uterummet. Där var så varmt och skönt igår, till och med så varmt att jag fick öppna en skjutdörr. Fast innan jag somnade hann/orkade jag i alla fall plantera mina vårblommor som jag skulle ha vid ytterdörren. Så nu är det lite vårfint vid ytterdörren.

Idag är det Centrumskolan som vanligt och i eftermiddag ska jag hem och sova, låta tvättmaskinen jobba och sedan ska Mats och jag mötas på Maxi för att handla inför påsken. Sedan blir det bara till att fixa det sista så vi kan ta emot våra gäster i morgon kväll. Det ska bli så roligt att träffa Åsa, Jon och Maya. Tyvärr kunde deras mellanbarn Max inte följa med då han hade mycket plugg just nu.

Nu är det dags för mig att göra mig i ordning innan jag åker till Centrumskolan.

Jag önskar DIG en fin dag, kram Susann 💜

2 kommentarer