Oj vad mörkt 😼

Godmorgon, hĂ€r sitter jag i soffan och lyssnar pĂ„ en ljudbok, TĂ€nk om av – en studie i oro av Roland Paulsen. En riktigt intressant bok som ger en massa att reflektera kring. Jag kan rekommendera den för den ger en mĂ„nga tankar kring hur en tanke uppstĂ„r mm.

Idag var det vÀldigt mörkt utomhus fast ganska varm dÄ termometern visar 14 grader. Idag ska jag till tandlÀkaren innan Centrumskolan. Jag fick en Äterbudstid, skulle egentligen till tandlÀkaren i november. Fast jag behöver ju kolla en fyllning som lossnat sÄ det passade bra att det blev tidigare.

Idag nĂ€r jag vaknade hade jag ett messenger frĂ„n vĂ„r vĂ€n Linda. Hon hade lĂ€nkat ett litet klipp och sa att hon tĂ€nkte pĂ„ mig, sĂ„ snĂ€llt. TĂ€nkte att jag skulle dela det hĂ€r med er. 💜

Idag Àr det Centrumskolan som vanligt och idag ska jag och MÀrit observera under en lektion. Vi skulle egentligen gjort det för tvÄ veckor sedan fast dÄ gick det inte sÄ nu hoppas jag att vi lyckas fÄ till det. Det Àr en uppgift till hennes rektorsprogram. Det ska bli spÀnnande att se om vi ser samma saker.

NÀr jag har slutat idag ska jag Äka en runda till Maxi för jag behöver köpa lite saker till elevens val dÄ de ska baka chocolate chip coockies. Sedan nÀr jag kommer hem ska jag sova innan det Àr dags för att stÀda.

Nu önskar jag er en fin dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *