Oj vad mörkt 😮

Godmorgon, här sitter jag i soffan och lyssnar på en ljudbok, Tänk om av – en studie i oro av Roland Paulsen. En riktigt intressant bok som ger en massa att reflektera kring. Jag kan rekommendera den för den ger en många tankar kring hur en tanke uppstår mm.

Idag var det väldigt mörkt utomhus fast ganska varm då termometern visar 14 grader. Idag ska jag till tandläkaren innan Centrumskolan. Jag fick en återbudstid, skulle egentligen till tandläkaren i november. Fast jag behöver ju kolla en fyllning som lossnat så det passade bra att det blev tidigare.

Idag när jag vaknade hade jag ett messenger från vår vän Linda. Hon hade länkat ett litet klipp och sa att hon tänkte på mig, så snällt. Tänkte att jag skulle dela det här med er. 💜

Idag är det Centrumskolan som vanligt och idag ska jag och Märit observera under en lektion. Vi skulle egentligen gjort det för två veckor sedan fast då gick det inte så nu hoppas jag att vi lyckas få till det. Det är en uppgift till hennes rektorsprogram. Det ska bli spännande att se om vi ser samma saker.

När jag har slutat idag ska jag åka en runda till Maxi för jag behöver köpa lite saker till elevens val då de ska baka chocolate chip coockies. Sedan när jag kommer hem ska jag sova innan det är dags för att städa.

Nu önskar jag er en fin dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *