Onsdag 😊 Fotoutmaning 📾 Novemberutmaning đŸ„‚

GodkvÀll i stugorna!

I morse nÀr jag tÀnkte blogga sÄ hade jag inget internet. Det var tydligen nÄgon form av driftstörning i vÄrt omrÄde. Fast nu ikvÀll fungerar nÀtet som det ska.

Det har varit fullt upp idag pÄ Centrumskolan och jag var ganska trött nÀr jag kom hem. Jag vilade fast kunde inte somna dÄ jag hade svÄrt att varva ner. Det hÀnder ju inte sÄ mycket just nu sÄ det Àr tur mina bloggvÀnner har lite utmaningar som jag Àr med i.

I Christels fotoutmaning Àr ordet förberedelser och det Àr det ju snart dags för. December mÄnad brukar vara en förberedelsemÄnad inför julen. Dagens bild fÄr bli nÀr vi gjorde pepparkakshuset förra Äret för det Àr tradition att fÄ det gjort innan jul. Det Àr en viktig del i vÄr förberedelse inför jul hemma hos oss.

I Kristinas utmaning stĂ€ller hon frĂ„gan – Om du vill göra lite extra till en helg vilken matrĂ€tt skulle du laga?

Oj, i den hÀr familjen sÄ gillar vi plockmat sÄ det skulle antingen bli skaldjur eller fondue.

IkvÀll blir det bara att slöa framför tvn för jag Àr trött idag. Mats Äkte precis till repet med lokalteatern sÄ nu kommer jag att vara sjÀlv pÄ onsdagskvÀllarna. Det Àr rÀtt skönt att bara vara ensam sÄ nu ska jag njuta av ensamheten. Fast jag har Victor hemma Àn sÄ lÀnge. Han Äker pÄ mÄndag till TandÄdalen dÀr han ska jobba vinterhalvÄret.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.