Onsdag 😊 Fotoutmaning 📸 Novemberutmaning 🥂

Godkväll i stugorna!

I morse när jag tänkte blogga så hade jag inget internet. Det var tydligen någon form av driftstörning i vårt område. Fast nu ikväll fungerar nätet som det ska.

Det har varit fullt upp idag på Centrumskolan och jag var ganska trött när jag kom hem. Jag vilade fast kunde inte somna då jag hade svårt att varva ner. Det händer ju inte så mycket just nu så det är tur mina bloggvänner har lite utmaningar som jag är med i.

I Christels fotoutmaning är ordet förberedelser och det är det ju snart dags för. December månad brukar vara en förberedelsemånad inför julen. Dagens bild får bli när vi gjorde pepparkakshuset förra året för det är tradition att få det gjort innan jul. Det är en viktig del i vår förberedelse inför jul hemma hos oss.

I Kristinas utmaning ställer hon frågan – Om du vill göra lite extra till en helg vilken maträtt skulle du laga?

Oj, i den här familjen så gillar vi plockmat så det skulle antingen bli skaldjur eller fondue.

Ikväll blir det bara att slöa framför tvn för jag är trött idag. Mats åkte precis till repet med lokalteatern så nu kommer jag att vara själv på onsdagskvällarna. Det är rätt skönt att bara vara ensam så nu ska jag njuta av ensamheten. Fast jag har Victor hemma än så länge. Han åker på måndag till Tandådalen där han ska jobba vinterhalvåret.

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

4 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *