Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Onsdag och snart är november över

Godmorgon, idag var jag pigg när jag vaknade vid 6.30. Jag valde att ligga kvar i sänken och läsa och titta på sociala medier på telefonen. Förra dygnet blev det över tio timmars sömn om jag räknar med det jag sover på dagen och jag antar att det var det som märktes idag när jag vaknade.

Idag blir det Centrumskolan och jag känner att jag börjar komma in i deras rutiner. Nu kan jag nästan alla elever till namn, det är värre med de vuxnas namn då jag har svårare att komma ihåg deras.

Jag har redan fått lite ansvar så jag inte bara sitter och tittar hela tiden. Det finns även de elever som söker kontakt och vill ha min uppmärksamhet vilket jag tycker är bra och roligt. Jag känner att jag har nytta av min pedagogiska kompetens i mitt bemötande och det känns extra bra då jag aldrig varit i den här sortens verksamhet.

Jag hoppas att jag inte är så trött när jag kommer hem idag utan kan fortsätta projekt flytta sovrum. Det är fortfarande en massa saker kvar i vårt gamla sovrum som ska rensas ut, slängas eller hittas en ny plats till för sedan ska vår soffa och tv in dit så det blir vårt tvrum.

Nu är det dags för mig att göra mig iordning innan jag ska till Centrumskolan.

Jag önskar alla en härlig dag, kram

Susann

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *