Onsdagen den 30 juni 2021

Idag skjutsade jag Mats till jobbet 06.45 för Peugeot var på verkstaden och Samina och jag behövde bilen till Malmö.

Klockan 9.00 hämtade vi upp Annika för hon skulle följa med till Malmö. Vi ska sova hos Samina två nätter och på fredag åker Annika och jag hem igen.

Vi stannade på vägen till Malmö, först på Blomlöfs rökeri och sedan ica i Jämförelse. Vi köpte macka för att ha i bilen. Vi kom fram till Malmö runt 12.30 och åkte direkt till centrum för att äta lunch på Laziza, en libanesisk restaurang där de serverade lunchbuffé. Det passade oss alla då vi behöver hitta restauranger som säljer veganskt.

Sedan gick vi en tur på stan innan vi åkte till Maxi för att handla lite frukost. När vi kom fram till Saminas lägenhet var Rasmus där. Han hade skjutsat Tova till jobbet och ville visa bilen innan han började jobba 16.00. Bilen var snygg och verkade bra, en Volvo S60.

Vi chillade lite i Saminas lägenhet innan vi gick ock köpte frukt till kvällen i affären som ligger precis runt hörnet. Vi hade även hunnit skåla in vår minisemester i bubbel 😊

Vid femtiden gick vi mot Möllan och Samina och Annika köpte nudlar i samma affär som Jenny Walldén brukar köpa sina. Sedan fortsatte vi till folkets park och tog varsin dryck innan vi gick hem. När vi kom hem dukade vi upp all frukt och spelade Harry Potter frågespel. Samina vann såklart. 😊

Sedan åkte ett pussel fram så vi kan roa oss lite. Nu är ramen gjord och jag pausar för att skriva här.

Hoppas du haft en bra dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.