Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Osteopat och feber 😒

GodkvÀll till er som tittar in hÀr. Det blev inget inlÀgg i morse för jag hann inte innan jag skulle till Elin, osteopaten. Det kÀndes bra hos Elin fast min kropp var stel sÄ hon fick jobba rÀtt mycket med mig. Min högra ankel fick sig en genomgÄng sÄ nu kÀnns det bra i foten. SÄ nu har vi bokat in en tid tlll vecka nio sÄ det inte gÄr sÄ hÀr lÀnge mellan gÄngerna. Jag fick lite tips pÄ strechövningar.

Efter osteopaten Äkte jag till jobbet och det var som vanligt. Vi hade besök utav en rektor frÄn en annan nytidaskola som ligger i Malmö. Vid luchtid började jag kÀnna mig dÄlig och det kÀndes som jag hade feber. NÀr alla gick och Ät sÄ Äkte jag hem. NÀr jag kom hem tog jag tempen som visade pÄ 38.3 och jag antar att det Àr för att jag tog tredje dosen igÄr eftermiddag. Jag hoppas det i alla fall annars sÄ blir det testning pÄ fredag.

Jag frös jÀttemycket nÀr jag kom hem sÄ la mig i sÀngen med dubbla tÀcken och sov tills Mats kom hem. Jag har bara vilat i eftermiddag och kvÀll och febern har nog gÄtt upp och ner dÄ jag ena stunden fryser och andra stunden svettas.

Vad har mina bloggvÀnner för utmaningar idag?

Den hÀr frÄgan stÀlls hos MinresatumörmittlivSkulle du sÀga att du sover bra om natten? Nja, bÄde ja och nej. Jag har svÄrt att somna om nÀr jag vaknar mitt i natten. Det gÄr lite i perioder och just nu sover jag sÄdÀr.

Orsakullan stĂ€ller frĂ„gan – VĂ€rldsdagen för introverta idag. Är du du extrovert eller introvert? Jag Ă€r nog mer introvert Ă€n extrovert. Sedan beror det ju lite i v

ilken situation jag befinner mig.

Heidi och Nettan har fĂ€rgen RÖD idag i deras bildutmaning och dĂ„ fick det bli en bild pĂ„ kartboken som vi anvĂ€nde nĂ€r vi bilade i Europa 2008.

Nu ska jag snart gĂ„ och lĂ€gga mig och hoppas att febern försvinner i natt sĂ„ jag kan jobba pĂ„ fredag. Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜