Familj,  Jag,  Systemkameran

Påskafton 2019 – med släkt från Flen

Vilken härlig påskafton det blev. På förmiddagen åkte vi till Skälby, en stor lekplats och en 4H-gård precis i anslutning till lekplatsen. Vi hoppade och skuttade runt i det fina vädret, tittade lite på djuren och åt glass i solen.

Därefter åkte vi och spelade minigolf, för ingen var direkt sugen på att åka hem ännu. Det var jättelängesedan jag spelade och sist jag gjorde det så fungerade det inte utan att bli yr. Den här gången gick det jättebra, spelade nog min bästa runda någonsin, fast vad hjälpte det …

När vi kom hem blev det lite vilopaus för alla, jag somnade som en stock, precis vad jag behövde för att klara av resten utav dagen. Sedan när jag hade vaknat påbörjade vi att spela Carcasonne, får avsluta det idag eftersom vi bjudna på födelsedagskalas hos Ingela. Flengänget hade två nya extension som i självklart var tvugna att använda oss utav. Våra barn tycker att vi är galna som bara spelar Carcasonne, typ riktiga nördar.

På kvällen åkte vi till Mortorp för att fira Ingela som fyllde år på påskafton. Det blev en trevlig kväll med slackline, sån och musik.

En kommentar