Regn, regn och åter regn…

Godmorgon från ett regnigt Kalmar. Hur mycket och länge ska det regna? Nu börjar det bli tröttsamt med allt regn och den kalla temperaturen. Jag hoppas att väderprognosen stämmer för då utlovas värme, bortåt 20 grader. Det håller jag tummarna för. 👍

Dagen började tidigt idag för jag vaknade runt fem och sedan kunde jag inte somna om. Jag försökte verkligen och låg kvar i sängen till sju. Då tyckte jag att det var mer humant att stiga upp.

Nu sitter jag i soffan framför tv-nyheterna och bloggar. Dagen kommer bjuda på några ”lektioner idag” innan jag tar helg. Fredag igen och det känns skönt. Mats jobbar på kontoret idag så jag har huset för mig själv vilket jag tycker är skönare.

Ikväll ska vi ha digital bokcirkel, första gången vi har den digitalt. Det känns lite konstigt för det är svårare att föra en diskussion över nätet tycker jag. Vi ska diskutera boken, Samlade verk utav Lydia Sandgren.

I helgen har vi inga planer förutom vår löpning imorgon bitti. Kanske blir det en träff med Malin och Urban, för det var längesedan vi sågs. Dessutom har vi bestämt oss nu för att inte följa med dem till Stockholm nästa helg. Vi funderade länge och bestämde oss igår att vi stannar hemma. Vi får åka tillsammans med Malin och Urban en annan gång.

Nu önskar jag alla en härlig fredag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *