Regnet bara öser ner 🌧

HÀr hÀnder det i stort sett ingenting. Dagarna bara rullar pÄ med typ samma innehÄll. Hemkunskapslektionen pÄ Centrumskolan gick bra. Jag och Annika hade fullt upp med att stötta eleverna till att göra hastbullar sÄ min uppgift att koka makaroner till nÄgra elever fick jag lÀmna över till en kollega.

NÀr jag kom hem var jag trött och somnade utan problem i soffan. Jag kÀnner att jag fortfarande Àr trött, lite energifattig.

Vi skippade löpningen ikvĂ€ll, Mats och jag. Vi hittade inte riktigt motivationen till att springa i regnet. Nu nĂ€r jag Ă€r lite tröttare Ă€n vanligt sĂ„ Ă€r det sĂ„ lĂ€tt att strunta i trĂ€ningen. Egentligen vill jag inte det….

Vi lagade middagen tillsammans och det blev lite kylskÄpsrens. Vi gjorde typ en vegetarisk carbonara, med sparris, zucchini, morötter som stektes i vitlök. Sedan blandade vi allt med kokt spagetti, parmesanost och lÀtt uppvispade Àgg. Det blev vÀldigt gott och vi rÀddade lite trötta grönsaker.

IkvĂ€ll tittar vi pĂ„ hockey, Sverige – Schweiz och Ă€n sĂ„ lĂ€nge leder Sverige med 4-0. Vi hĂ„ller tummarna att de vinner den hĂ€r matchen.

Efter matchen blir det sĂ€ngen sĂ„ jag fĂ„r min skönhetssömn. 😒

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *