Regnet bara öser ner 🌧

Här händer det i stort sett ingenting. Dagarna bara rullar på med typ samma innehåll. Hemkunskapslektionen på Centrumskolan gick bra. Jag och Annika hade fullt upp med att stötta eleverna till att göra hastbullar så min uppgift att koka makaroner till några elever fick jag lämna över till en kollega.

När jag kom hem var jag trött och somnade utan problem i soffan. Jag känner att jag fortfarande är trött, lite energifattig.

Vi skippade löpningen ikväll, Mats och jag. Vi hittade inte riktigt motivationen till att springa i regnet. Nu när jag är lite tröttare än vanligt så är det så lätt att strunta i träningen. Egentligen vill jag inte det….

Vi lagade middagen tillsammans och det blev lite kylskåpsrens. Vi gjorde typ en vegetarisk carbonara, med sparris, zucchini, morötter som stektes i vitlök. Sedan blandade vi allt med kokt spagetti, parmesanost och lätt uppvispade ägg. Det blev väldigt gott och vi räddade lite trötta grönsaker.

Ikväll tittar vi på hockey, Sverige – Schweiz och än så länge leder Sverige med 4-0. Vi håller tummarna att de vinner den här matchen.

Efter matchen blir det sängen så jag får min skönhetssömn. 😒

Jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *