Semester 🌞 Dag 13 🌞 19 juli 2021

Idag hade vi bestÀmt att vi skulle Àta frukost klockan 8.30 sÄ vi fick lite sovmorgon. TyvÀrr vaknade jag tidigt och kunde inte somna om.

Klockan 10.10 checkade vi ut frÄn hotellet och Äkte till Borstahusen, ett omrÄde i Landskrona som Ubbe ville titta pÄ innan vi lÀmnade Landskrona.

Sedan Äkte vi till Lomma dÀr vi egentligen hade velat sola och bada. TyvÀrr var vÀdret blÄsigt och molnigt och temperaturen lÄg runt 20 grader fast det var kallt emellanÄt.

Vi gick och strosade lite och sedan Ät vi varsin glass i hamnen. Jag Ät en sÄ god citronsorbe, den godaste jag Àtit.

NÀr vi var nöjda gick fÀrden till Malmö och raka vÀgen till Rasmus och Tova dÀr vi ska sova inatt.

Hos Rasmus och Tova fick vi bubbel och sedan satt vi och snackade till 16- tiden. DÄ hÀmtade vi Samina som slutat jobba. Vi skulle Àven hÀmta en madrass som vi behövde för natten. Dessutom hade Malin och Urban inte varit hos Samina sÄ de följde med för att titta pÄ hennes lÀgenhet. Jag fick Àran att köra Oskarssons bil och det tog nÄgra meter innan jag hade vant mig vid deras bil.

NÀr vi kom tillbaka till Rasmus sÄ mumsade vi pÄ chips och rödvin innan det var dags att ta tÄget till centrum.

Vi hade bokat bord pÄ en indisk restaurang, Green chili. Det var mycket folk i omlopp pÄ Lilla torg sÄ det var tur vi bokat. Det tog vÀldigt lÄng tid innan vi fick maten fast sedan var alla mÀtta och nöjda.

Efter maten Äkte vi hem till Rasmus igen och Samina Äkte hem till sig dÄ hon ska jobba imorgon.

Hemma hos Rasmus blev det lite frÄgespel och lite mer rödvin. Mats och Urban vann sÄ nu kan de sova gott.

Nu har alla krypit till kojs och det Àr nÀstan lite tÀltkÀnsla över det hela med tvÄ dubbelluftmadrasser i vardagsrummet. Vi fÄr se hur mycket alla sover inatt.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.