Semester 🌞 Dag 14 🌞 20 juli 2021

Idag vaknade vi upp i Rasmus och Tovas lÀgenhet. Runt 8.30 gick vi upp och alla hade sovit ganska bra trots fyra vuxna pÄ luftmadrasser i vardagsrummet. Tova jobbade idag sÄ hon gick vid 8.15. vi Ät frukost och tog det lugnt pÄ morgonen. Rasmus hade tid för vaccination klockan 10.12 sÄ vi vÀntade in honom innan vi tog tÄget in till Triangeln. Rasmus brukar svimma nÀr han fÄr nÄgon spruta sÄ det var han lite orolig för. Han hade fÄtt ligga ner och vÀnta kvar lite lÀngre och det hade gÄtt bra. Det var nog första gÄngen som han inte svimmade efter ett stick.

NÀr han kom tillbaka tog vi tÄget in till Triangeln för vi skulle fixa present till Simon, Urbans brorson som fyllt 25 Är. Malin och Urban hittade presenter och vi köpte grönt te för att ha med oss nÄgot till honom nÀr vi skulle köra förbi en stund ikvÀll innan vi kom hem till vÄrt hus.

Inne i centrum fikade vi pÄ Hollandia och strosade lite i nÄgra butiker. Det blev inte i sÄ mÄnga butiker dÄ vi inte var pÄ shoppinghumör. Runt tvÄtiden Äkte vi tillbaka till Hyllie dÀr Rasmus bor och packade ihop vÄra saker. NÀr vi kom till bilen sÄ fick vi leta efter bilnyckeln och Rasmus fick gÄ tillbaka till lÀgenheten för att se om vi glömt den dÀr. Efter mycket letande hittade Urban nyckeln fint nerstoppad i en ficka i resvÀskan.

Sedan Äkte vi till Ribban för att titta hur det sÄg ut dÀr, för Malin och Urban hade aldrig varit dÀr. Det blÄste ganska mycket och det kÀndes inte som nÄgot badvÀder. En skylt visade att det var 20 grader varmt i luften och 21 grader i vattnet.

DÀrefter Äkte vi till Sushibaren och Samina som slutat jobba anslöt sig till oss och Àven Tova som jobbat klart. Det blev en mysig stund tillsammans och det Àr kul att barnen vill umgÄs med oss. Sushibaren var första gÄngen vi Ät pÄ fast jag har hört att det ska vara god sushi dÀr och alla var nöjda och tyckte det var gott. Det var i och för sig lite dyrare fast ÀndÄ vÀrt med tanke pÄ de bra rÄvarorna.

NÀr vi skulle Äka var jag nödig och Samina skulle till en kompis som bodde i nÀrheten sÄ dÄ passade Malin och jag pÄ att lÄna toaletten hos Celine innan fÀrden gick mot Nybro dÀr vi skull gÄ pÄ Simons överraskningskalas. Jag halvsov till och frÄn pÄ bilresan, vilket kÀndes som nödvÀndigt för att klara med kvÀllen. Simon blev nöjd och glad för presenterna och nu Àr jag hemma.

Det Ă€r nĂ„got visst med att komma hem efter att varit hemifrĂ„n nĂ„gra dagar. Det ska bli skönt att sova i sin egna sĂ€ng. Som vanligt har vi haft en trevlig semesterresa tillsammans med Malin och Urban. Det Ă€r verkligen sĂ„ lĂ€tta tt resa och umgĂ„s med dem. Vi Ă€r sĂ„ tacksamma att de finns i vĂ„ra liv. 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.