Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Semester 🌞 Dag 16 🌞 22 juli 2021

Godmorgon, här har jag vaknat upp i Flen. Jag hann/ orkade inte göra ett inlägg igår på torsdagen så här kommer ett inlägg om gårdagen nu på morgonen.

Igår morse hade jag ställt klockan på 8, ifall ifall vi inte skulle vakna. Fast jag vaknade självklart tidigare. Det blev upp, packa ihop det som vi skulle ha med oss och 8.50 satt vi i bilen på väg till Flen. Halvvägs till Flen så började UREAindikatorn i bilen lysa vilket kändes väldigt konstigt då vi hade haft bilen inlämnad på service nyligen. Lite jobbigt att behöva kolla upp det och köpa adblue när en inte är hemma. Fast vi klarar oss nog hem igen innan det behöver fyllas på, eller så gör vi det medans vi är här.

Vid ett-tiden var vi framme i Flen och då körde vi direkt till golfbanan där Åsa och Jon var. De har ganska nyligen börjat golfa. Vi gick bredvid några hål innan Åsa avslutade och vi åkte hem till dem. Övriga gänget stannade kvar och spelade färdigt de 18 hålen.

Åsa gjorde lunch och vi fick korv med bröd. Framåt fyratiden kom resterande gäng hem. Det var kul att träffa Marcus, Hillevi, Oscar och Wilma innan de åkte hem. Marcus är Åsas lillebror, Mats kusin.

Sedan på kvällen grillade vi och då kom även Eva och Bernt, Åsas föräldrar.

Efter maten kom Lina med familj, Mats och Åsas kusin och det var kul att träffa även dem. Lite senare under kvällen kom ett par vänner till Åsa och Jon. Det blev en trevlig kväll tillsammans och klockan hann bli över midnatt innan jag kom i säng.

Gårdagen blev en bra dag och nu ska jag starta upp denna nya dag, fredag. Kanske hörs vi ikväll, kram Susann 💜