Semester 🌞 Dag 16 🌞 22 juli 2021

Godmorgon, hÀr har jag vaknat upp i Flen. Jag hann/ orkade inte göra ett inlÀgg igÄr pÄ torsdagen sÄ hÀr kommer ett inlÀgg om gÄrdagen nu pÄ morgonen.

IgÄr morse hade jag stÀllt klockan pÄ 8, ifall ifall vi inte skulle vakna. Fast jag vaknade sjÀlvklart tidigare. Det blev upp, packa ihop det som vi skulle ha med oss och 8.50 satt vi i bilen pÄ vÀg till Flen. HalvvÀgs till Flen sÄ började UREAindikatorn i bilen lysa vilket kÀndes vÀldigt konstigt dÄ vi hade haft bilen inlÀmnad pÄ service nyligen. Lite jobbigt att behöva kolla upp det och köpa adblue nÀr en inte Àr hemma. Fast vi klarar oss nog hem igen innan det behöver fyllas pÄ, eller sÄ gör vi det medans vi Àr hÀr.

Vid ett-tiden var vi framme i Flen och dĂ„ körde vi direkt till golfbanan dĂ€r Åsa och Jon var. De har ganska nyligen börjat golfa. Vi gick bredvid nĂ„gra hĂ„l innan Åsa avslutade och vi Ă„kte hem till dem. Övriga gĂ€nget stannade kvar och spelade fĂ€rdigt de 18 hĂ„len.

Åsa gjorde lunch och vi fick korv med bröd. FramĂ„t fyratiden kom resterande gĂ€ng hem. Det var kul att trĂ€ffa Marcus, Hillevi, Oscar och Wilma innan de Ă„kte hem. Marcus Ă€r Åsas lillebror, Mats kusin.

Sedan pĂ„ kvĂ€llen grillade vi och dĂ„ kom Ă€ven Eva och Bernt, Åsas förĂ€ldrar.

Efter maten kom Lina med familj, Mats och Åsas kusin och det var kul att trĂ€ffa Ă€ven dem. Lite senare under kvĂ€llen kom ett par vĂ€nner till Åsa och Jon. Det blev en trevlig kvĂ€ll tillsammans och klockan hann bli över midnatt innan jag kom i sĂ€ng.

GĂ„rdagen blev en bra dag och nu ska jag starta upp denna nya dag, fredag. Kanske hörs vi ikvĂ€ll, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *