Semester 🌞 Dag 19 🌞25 juli 2021

Nu Àr vi hemkomna ifrÄn Flen och klockan Àr 21.19 och jag sitter i soffan med datorn i knÀt. Jag kanske ska ta min dag frÄn början.

Jag vaknade vid Ätta och gick upp. Det var bara jag som hade vaknat fast det dröjde inte sÄ lÀnge tills Jon kom ner. Vi tog ett morgondopp i poolen och Jon gjorde lite övningar för sin axel medans jag bara chillade i solen.

Runt nio Ă„t vi frukost och dĂ„ hade Ă€ven Mats och Åsa vaknat. Vi tog det lugnt pĂ„ förmiddagen och provade ett spel som vi spelade pĂ„ vĂ„ra mobiltelefoner, Among us. Det var helt ok fast tyvĂ€rr blir jag illamĂ„ende utav att spela vissa spel och detta var ett utav dem. Jag var med ett antal gĂ„nger sedan slutade vi.

Vi Ă„t lunch runt halv ett för sedan halv tvĂ„ skulle vi följa med till Jogersö camping dĂ€r Eva och Bernt skulle campa tillsammans med Ida och Robert och deras barn Wiggo och Penny. Ida Ă€r Åsas lillasyster och vi tyckte det var kul att trĂ€ffa dem innan vi drog vidare hemĂ„t.

Campingen visade sig vara en liten och trevlig med nĂ€ra till bad och en höghöjdsbana dĂ€r de skulle klĂ€ttra. Precis innan de skulle gĂ„ dit vek Åsa sin fot sĂ„ det gjorde jĂ€tteont, en rejĂ€l stukning eller spricka. vi hoppas att det bara Ă€r en stukning. Det var trĂ„kigt för Åsa att inte kunna vara med och klĂ€ttra. Vi gick bort och tittade lite nĂ€r de fick sina instruktioner och sedan Ă„kte vi hemĂ„t.

PÄ vÀgen hem stannade vi i Tindered och mat. Det blev en ceasarsallad till mig och raggmunkar och flÀsk till Mats.

Vi har Àven försökt gratta Marie som fyller 45 Är idag, pÄ fm försökte vi videochatta utan resultat och pÄ vÀgen hem provade vi att ringa, ocksÄ utan resultat. Vi fÄr vÀl prova en gÄng till innan vi gÄr och lÀgger oss. Hon och hennes familj Àr pÄ Liseberg sÄ dÄ Àr det svÄrt att prata i telefon antar jag.

Det har varit trevliga dagar i Flen och det Ă€r alltid roligt att trĂ€ffa Mats slĂ€kt som bor dĂ€r uppe. 💜

Nu ska jag snart gÄ och lÀgga mig dÄ jag Àr ganska trött efter en dag i bilen.

Godnatt, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.