Semester 🌞Dag 1🌞7 juli 2021

Vi tog sovmorgon pÄ första semesterdagen tillsammans. Idag var det inget fint vÀder utan det regnade lite smÄtt och ha fortsatt regna hela dagen.

Vi hade inga planer för dagen förutom att det Àr vÄr stÀddag. Vi Ät lÄngfrukost framför tvn och sedan gjorde vi lite stÀdning. Det blev en tur till Ätervinningen för vi hade samlat pÄ oss en hel del plast och kartong. Jag skulle önska att det var sopsortering i sopkÀrlet vi har till hushÄllssopor. Jag vet att andra kommuner har det fast vi i Kalmar har inte fÄtt det Ànnu, jag hoppas det Àr pÄ gÄng.

Eftersom det Ă€r Mats första semesterdag sĂ„ har jag inte planerat nĂ„gonting utan lĂ„ter honom göra det han vill. Han och jag har lite olika önskan nĂ€r vi Ă€r lediga. Helst vill Mats bara vara hemma och inte göra nĂ„gonting medans jag gĂ€rna hittar pĂ„ saker och trĂ€ffar vĂ€nner och slĂ€kt. Mats tycker redan att jag har planerat in för mycket pĂ„ semestern medans jag tycker att det vore roligt att göra lite till…

Vi fÄr se om Mats vill hitta pÄ nÄgot imorgon eller om han bara vill vara hemma och skrota. Jag kommer nog bli rastlös, kanske tar en runda till stan. Jag behöver köpa en bröllopspresent till Mats pÄ vÄr bröllopsdag som Àr pÄ fredag dÄ vi firar 27 Är som gifta.

Nu Àr det snart fotboll pÄ tv, tittar ni?

Det har varit en lugn dag hĂ€r hemma och jag hoppas ni haft en bra dag, kram Susann 💜

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *