Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Sett de nya lokalerna 😊 Massage 👍

Fyra timmar pÄ Centrumskolan gÄr verkligen i rasande fart. Idag har jag hunnit prata lite med vÄr nya elev och det Àr alltid roligt att skapa relationer. Vi hade mycket att prata om och det kÀndes bra. Idag har jag Àven hunit titta lite snabbt pÄ vÄra nya lokaler som vi ska ha nÀsta lÀssÄr. vi kommer flytta en och tvÄ vÄningar upp och det innebÀr att vi fÄr nog tredubbelt sÄ stora lokaler som vi har nu. Det var sÄ en nÀstan gick vilse. Det Àr verkligen en spÀnnande tid vi framför oss.

Efter jobbet Äkte jag in till stan skullle titta pÄ bokrean och efter boken som vi ska ha i bokcirkeln. TyvÀrr var den inte pÄ rea sÄ jag ska bestÀlla den pÄ nÀtet för det blir billigare. Sedan Äkte jag och handlade pÄ Maxi för jag var sugen pÄ pasta med rÀkor.

NÀr jag kom hem hann jag vila en stund innan vi lagade mat. Det blev faktiskt vÀldigt gott. Jag kokte pappardellepasta och gjorde en sÄs med ingredienserna lök, vitlök, chili, rÀkor och spenat.

Efter maten skulle bÄde Mats och jag ivÀg, jag pÄ massage och Mats pÄ teaterrep. Jag hade bokat en timmes massage genom jobbet för friskvÄrdspengen. Det var skönt och hon var duktig sÄ jag kÀnde att jag inte var lika stel som nÀr jag kom.

Nu sitter jag i soffan nyduschad för jag tvungen att fÄ bort oljan som hon anvÀnde, kÀnde att jag reagerade lite pÄ den. Jag kanske boka fler tillfÀllen hos henne.

Jag hoppas ni haft en bra dag och nu önskar jag er en fortsatt trevlig kvĂ€ll, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *