Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Sett de nya lokalerna 😊 Massage 👍

Fyra timmar på Centrumskolan går verkligen i rasande fart. Idag har jag hunnit prata lite med vår nya elev och det är alltid roligt att skapa relationer. Vi hade mycket att prata om och det kändes bra. Idag har jag även hunit titta lite snabbt på våra nya lokaler som vi ska ha nästa lässår. vi kommer flytta en och två våningar upp och det innebär att vi får nog tredubbelt så stora lokaler som vi har nu. Det var så en nästan gick vilse. Det är verkligen en spännande tid vi framför oss.

Efter jobbet åkte jag in till stan skullle titta på bokrean och efter boken som vi ska ha i bokcirkeln. Tyvärr var den inte på rea så jag ska beställa den på nätet för det blir billigare. Sedan åkte jag och handlade på Maxi för jag var sugen på pasta med räkor.

När jag kom hem hann jag vila en stund innan vi lagade mat. Det blev faktiskt väldigt gott. Jag kokte pappardellepasta och gjorde en sås med ingredienserna lök, vitlök, chili, räkor och spenat.

Efter maten skulle både Mats och jag iväg, jag på massage och Mats på teaterrep. Jag hade bokat en timmes massage genom jobbet för friskvårdspengen. Det var skönt och hon var duktig så jag kände att jag inte var lika stel som när jag kom.

Nu sitter jag i soffan nyduschad för jag tvungen att få bort oljan som hon använde, kände att jag reagerade lite på den. Jag kanske boka fler tillfällen hos henne.

Jag hoppas ni haft en bra dag och nu önskar jag er en fortsatt trevlig kväll, kram Susann 💜

2 kommentarer