Solen skiner 😊

Idag stiger jag upp till en solig morgon och utomhustemperaturen ligger på -0 grader och det blir till att skrapa bilrutorna idag. Jag hoppas solen hinner smälta isen lite så isen inte sitter fast så hårt.

Mitt i veckan, lillördag och veckan går for som vanligt. Idag ska jag inte hem direkt efter Centrumskolan för jag och Marielle, en kollega ska öva in dansen till Jerusalema inför vårt AW på fredag. Vi har fått i uppdrag att dansa den på fredag och få våra kollegor att dansa den med oss. Vi får väl se hur det går. Jag har ju dansat den en gång tillsammans med Malin och Urban när vi var i fjällen. Då blev dansen såhär:

Annars försöker jag bara ta det så lugnt det går för jag är fortfarande snurrig och yr med lite huvudvärk. Idag vaknade jag med huvudvärk så det gäller verkligen att bara ta det lugnt. Jag försöker minska på alla intryck för att alla symptom ska försvinna.

Onsdag och det brukar vara vår städdag, vi får se hur mycket jag orkar efter min eftermiddagssömn som jag inte kan vara utan.

Jag önskar alla en fin onsdag, kram Susann 💜

3 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Önskar dej en trevlig dag

  2. Åh -0 är inte alltid så kul att vakna till, men i det bästa fallet så kanske det blir plusgrader under dagen? 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *