Solen skiner 😊

Idag stiger jag upp till en solig morgon och utomhustemperaturen ligger pÄ -0 grader och det blir till att skrapa bilrutorna idag. Jag hoppas solen hinner smÀlta isen lite sÄ isen inte sitter fast sÄ hÄrt.

Mitt i veckan, lillördag och veckan gÄr for som vanligt. Idag ska jag inte hem direkt efter Centrumskolan för jag och Marielle, en kollega ska öva in dansen till Jerusalema inför vÄrt AW pÄ fredag. Vi har fÄtt i uppdrag att dansa den pÄ fredag och fÄ vÄra kollegor att dansa den med oss. Vi fÄr vÀl se hur det gÄr. Jag har ju dansat den en gÄng tillsammans med Malin och Urban nÀr vi var i fjÀllen. DÄ blev dansen sÄhÀr:

Annars försöker jag bara ta det sÄ lugnt det gÄr för jag Àr fortfarande snurrig och yr med lite huvudvÀrk. Idag vaknade jag med huvudvÀrk sÄ det gÀller verkligen att bara ta det lugnt. Jag försöker minska pÄ alla intryck för att alla symptom ska försvinna.

Onsdag och det brukar vara vÄr stÀddag, vi fÄr se hur mycket jag orkar efter min eftermiddagssömn som jag inte kan vara utan.

Jag önskar alla en fin onsdag, kram Susann 💜

3 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.