Solen skiner 😼

Idag nÀr jag vaknade halv sju mÀrkte jag att solens strÄlar letade sig in genom springorna vid sovrumsgardinerna och genast kÀnns livet bra. Jag började som vanligt med att surfa runt bland alla sociala medier och sedan lyssnade jag klart pÄ min ljudbok som vi lÀser i bokcirkelgruppen, Stoner av John Williams.

Jag kan rekommendera den boken, en lÀttlÀst kronologisk bok som ger en lite perspektiv pÄ livet och vilka val en stÀlls inför och varför just jag gör de valen jag gör. Jag fick snabbt en relation till huvudpersonen i boken vilket gjorde boken intressant.

Idag kÀnns det som solen har skrÀmt ivÀg alla regnmoln Àven om det Àr ganska mulet fast inte lika mörkt och grÄtt som igÄr.

Jag tÀnkte bara titta in hÀr en snabbis för jag börjar tidigare idag pÄ Centrumskolan till skillnad frÄn mÄndagar. Idag ska jag Àntligen till osteopaten igen med min höft. Jag brukar tycka att det kÀnns bra nÀr jag kommer ut dÀrifrÄn. Jag skulle ju egentligen gÄtt den 4:e maj fast var tvungen att skjuta fram tiden till idag eftersom det var urnsÀttning för Björn den 4:e. Nu har det gÄtt lite för mÄnga veckor emellan fast det var inget som jag kunde göra nÄgot Ät.

IkvÀll blir det löpning som vanligt med Mats fast inte tillsammans med Karin och Madeleine som annars brukar vara vÄrt springsÀllskap pÄ tisdagar. Vi har fortfarande lite hÄrdare restriktioner som förlÀngts till den 30: maj.

Nu mÄste jag avsluta för det Àr dags för mig att Äka in till Centrumskolan.

Jag önskar alla en fin tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *