Solen skiner 😮

Idag när jag vaknade halv sju märkte jag att solens strålar letade sig in genom springorna vid sovrumsgardinerna och genast känns livet bra. Jag började som vanligt med att surfa runt bland alla sociala medier och sedan lyssnade jag klart på min ljudbok som vi läser i bokcirkelgruppen, Stoner av John Williams.

Jag kan rekommendera den boken, en lättläst kronologisk bok som ger en lite perspektiv på livet och vilka val en ställs inför och varför just jag gör de valen jag gör. Jag fick snabbt en relation till huvudpersonen i boken vilket gjorde boken intressant.

Idag känns det som solen har skrämt iväg alla regnmoln även om det är ganska mulet fast inte lika mörkt och grått som igår.

Jag tänkte bara titta in här en snabbis för jag börjar tidigare idag på Centrumskolan till skillnad från måndagar. Idag ska jag äntligen till osteopaten igen med min höft. Jag brukar tycka att det känns bra när jag kommer ut därifrån. Jag skulle ju egentligen gått den 4:e maj fast var tvungen att skjuta fram tiden till idag eftersom det var urnsättning för Björn den 4:e. Nu har det gått lite för många veckor emellan fast det var inget som jag kunde göra något åt.

Ikväll blir det löpning som vanligt med Mats fast inte tillsammans med Karin och Madeleine som annars brukar vara vårt springsällskap på tisdagar. Vi har fortfarande lite hårdare restriktioner som förlängts till den 30: maj.

Nu måste jag avsluta för det är dags för mig att åka in till Centrumskolan.

Jag önskar alla en fin tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Inga Johansson

    Önskar dej en fin dag ☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *