Solen skiner

Fredagen bjuder på sol nu på morgonen så det känns som det kommer att bli en härlig dag och att det dessutom är fredag gör ju att en känner en viss glädje.

I morse har jag pratat med syrran och hon berättade att pappa hade lyssnat på mig och kommer inte åka till hemme imorgon. Det tyckte jag var bra, trodde faktiskt att han skulle strunta i vad jag tyckte. Så nu blir det till att ringa till födelsedagsbarnen, Andreas ikväll (syrrans sambo) och pappa imorgon. Vi får se vem som hinner först att ringa imorgon eftersom pappa och jag delar dag.

Nu på morgonen har jag tagit det väldigt lugnt och snart är det dags för Centrumskolan. Idag ska jag baka med två elever på elevens val, det var önskat bananmuffins.

Efter Centrumskolan behöver jag nog åka och handla lite då vi har försökt att äta upp det vi har i kyl och frys fast nu när barnen kommer imorgon kan det ju vara trevligt att ha lite hemma när vi blir fler än Mats och jag. Sedan funderar jag på om jag ska baka något tills imorgon eller bara köra på typ marängsviss istället för tårta. Jag är ju ingen tårtmänniska… kanske en kladdkaka för det är ju kladdkakans dag imorgon den 7:e november på min och pappas födelsedag.

2019 års födelsedagsbukett

Ikväll har vi inga planer det blir nog bara fredagsmys för oss själva, vi har inte planerat vad vi ska äta ikväll. Vi får se vad huset har att bjuda på.

Nu önskar jag er alla en härlig fredag, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *