Sommar och ljudbok

Måndag och ny vecka. Det har varit en väldigt lugn dag på centrumskolan. Det märks att det snart är sommarlov då alla har börjat slappna av, betygen är satta och vi vill bara få fina dagar nu innan terminen är slut.

När jag kom hem efter Centrumskolan var trädgården ”full” med Mats personal. Jag la mig i soffan och lyssnade på ljudbok. Jag lyssnade färdigt på Björn Ranelids bok Tyst i klassen. Det är Björn själv som läser upp den och jag tycker att han gör det bra. Först tänkte jag att jag nog inte kommer gilla uppläsningen fast så fel jag hade. Jag kan rekommendera boken även om jag trodde boken skulle vara tung att lyssna på. Jag fick den rekommenderad utav Märit och jag tyckte boken var väldigt bra.

Tyst i klassen handlar om Kristina Lilja som växer upp i den fattiga delen i Malmö. Livet är hårt för hennes och hennes 6 bröder. En får följa Kristinas klassresa och hur hon skapar sitt eget öde på något sätt och har sin mamma Karin att tacka mycket för. Händelsen utspelar sig på 40-talet och framåt.

Nu har jag börjat lyssna på boken Jag for ner till Bror utav Karin Smirnoff. Det är många som sagt att den bokenserien är bra. Har ni läst den?

Ikväll har Mats haft Månkören rep fysiskt för första gången på länge och då hade jag mycket tid att lyssna på boken. Annars har jag bara tagit det lugnt i eftermiddag och kväll för den här veckan behöver jag verkligen tänka på att hushållar med min energi eftersom det är en vecka med många aktiviteter.

Tack för att ni är här inne och besöker mig trots att min blogg strular, Susann 💜

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.