Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Sommarlov och AW

Jag hann inte göra något inlägg igår så här kommer torsdagens innehåll. 🌞

Dagen började med skolavslutning för 5:orna, 6:orna och 7.orna. De fick gå tipspromenad, vi sjöng tillsammans och åt tårta innan det var dags att säga hejdå och trevlig sommar. Tänk att vårterminen är slut och nu är det sommarlov. 💜

Efter att eleverna hade gått hem städade vi undan för att sedan ha en avslutning tillsammans, vi personal. Vi fick sommarpresent av Märit där hon skrivit ett litet personligt kort till var och en. Märit är väldigt duktig på att dikta ihop det mesta och lyckas på ett nyanserat sätt skriva så hon får fram vara ens personlighet på några rader. Vi sjöng även för Marielle som fyllt 40 år. När hon fyllde fick vi inte riktigt till det och det brukar vara Marielle som är drivande när det kommer till att fira och sjunga för kollegorna. Märit skrev som vanligt sången för det är hon bäst på, jag försökte komma med idéer till vad sången kunde handla om. Jag tyckte det var tråkigt att vi inte sjöng när hon fyllde år så jag drev på så det blev av. Marielle är den personen som ser alla och vill alla väl, hon ser till att alla blir sedda och sen när det var hennes tur att bli sedd så var det ingen som direkt såg till att hon blev sedd och det kändes inte bra tyckte jag. Fast nu fick hon bli sedd med sång så hon blev glad och lite överraskad. 😊💜💜

Därefter tog vi oss ner till kanotuthyrningen och Marie hade hämtat sushin som vi åt i solen innan det var dags för oss att ge oss ut i kanoterna som vi hyrt. Jag var i samma kanot som Annika och Marielle för jag trodde inte jag skulle kunna paddla med mina axlar. Jag paddlade en liten stund och jag känner idag att det var tur att jag inte paddlade hela vägen för jag har ont i nacke och axlar.

Vi paddlade mot slottet och sedan tog vi oss upp i Sylvanderparken och där gjorde vi ett musikquiz som Märit fixat. Vi hann inte färdigt hela utan vi sparade en del frågor till senare. När vi hade lämnat tillbaka kanoterna gick vi till Tallhagens badplats där vi badade och chillade. Det var en supervarmdag och i vattnet var det 24,4 grader. Vi gjorde även färdigt musikquizet och mitt lag kom sist.

Vid 20-tiden hämtade Mats mig och Annika och när jag kom hem var jag supertrött. Det blev en lång dag för mig som annars brukar sova på eftermiddagarna. Jag gick och la mig nästan meddetsamma så det är därför jag vaknade så tidigt idag och kände mig ganska utvilad. Jag gick upp innan klockan sju.

Nu ska jag bara chilla, jag ska dock hämta min sommarpresent nu på morgonen för sedan bär det av till Älmhult där vi ska fira Linnéa som tar studenten idag. Vi ska sova hos Fatimah, syrran ikväll.

Hej så länge så får vi se om det blir något mer inlägg idag. Jag hoppas att jag snart får lite hjälp med bloggen som fortfarande inte är som den ska med kommentarsfältet. Tack för att ni har sånt tålamod.

Jag önskar er en härlig fredag, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Sommarlov och AW