Familj,  Jag,  Mats och jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Sommarplaner

Ikväll var äntligen Mats redo för att prata lite sommarplaner. Han har inte velat planera något fast nu var han tydligen redo. Jag tycker om att planera och veta hur sommaren kommer att se ut. Kan kanske bero på mitt kontrollbehov …

Det är sista veckan innan semestern, en efterlängtad sådan. I år blir det inget direkt inplanerat tillsammans med barnen då de jobbar i stort sett hela tiden. Kanske får vi till något tillsammans med ett barn i taget. Vi kommer väl åka upp till Rasmus och Tova i Byxelkrok för att äta på restaurangen de jobbar på, är väl typ det enda sätt för att se dem innan de drar till Umeå i höst.

Hur ser vår sommar ut då? Vi kommer nog åka till Stockholm i början av nästa vecka. Det var några år sedan vi var där och vi firar 25 årig bröllopsdag nästa vecka så då får vi väl fira lite med en Stockholmsresa. Vi kommer att åka till pappa några dagar, kanske att vi åker till Ven som han skulle vilja. Det kommer säkert att bli en tur till Malmö då vi har Saminas lägenhet som vi kan bo i. Det enda som är spikat den här semestern är vår Londonresa tillsammans med Malin och Urban. Sedan kommer väl dagarna att vara slut för det brukar ju gå fort, fyra veckor. Det bästa är ju att ha alla dagar framför sig.

2018 års semestertrip med MAlin och Urban
Kommentarer inaktiverade för Sommarplaner