Jag,  Sjukskriven/Arbete

Söndag och pepparkaksbak 💛

Godmorgon alla ni som tittar in hos mig. Här är vi lite sega och har precis ätit frukost och tittar på På spåret eftersom vi inte kunde se det programmet i fredags då vi var på teater. Det är fint ute och solen vill titta fram och det är runt nollan. Det ser som det blir en fin dag. Idag var det jag som gick upp och gjorde frukost till oss annars brukar det vara Mats som gör det på söndagar. Mats var väldigt trött i morse och sov så gott när jag gick upp och gjorde amerikanska pannkakor till oss.

Här ska det bakas pepparkakor idag när vi tittat färdigt på programmet. Jag tog första resan på 10 poäng så jag är stolt över mina kunskaper. 😊

Jag ska jäven svara på Orsakullans frågor från igår; Bensinpriserna är för…. idag; Tredje advent, och hur många ljus har du tänt?

Jag svarar på gårdagens fråga först och jag tycker säkert som många andra att bensinpriserna är för höga fast en kommer nog aldrig sluta köra bil för det. Jag minns när bensinpriset kostade över 5 kronor och då var det katastrof och nu kostar det närmare 20 kr/l.

Tredje advent idag och självklart har vi tänt tre ljus nu till frukosten.

Nu vill jag bara önska er en bra söndag, kram Susann 💜

2 kommentarer