Söndag och pepparkaksbak 💛

Godmorgon alla ni som tittar in hos mig. HÀr Àr vi lite sega och har precis Àtit frukost och tittar pÄ PÄ spÄret eftersom vi inte kunde se det programmet i fredags dÄ vi var pÄ teater. Det Àr fint ute och solen vill titta fram och det Àr runt nollan. Det ser som det blir en fin dag. Idag var det jag som gick upp och gjorde frukost till oss annars brukar det vara Mats som gör det pÄ söndagar. Mats var vÀldigt trött i morse och sov sÄ gott nÀr jag gick upp och gjorde amerikanska pannkakor till oss.

HĂ€r ska det bakas pepparkakor idag nĂ€r vi tittat fĂ€rdigt pĂ„ programmet. Jag tog första resan pĂ„ 10 poĂ€ng sĂ„ jag Ă€r stolt över mina kunskaper. 😊

Jag ska jĂ€ven svara pĂ„ Orsakullans frĂ„gor frĂ„n igĂ„r; Bensinpriserna Ă€r för
. idag; Tredje advent, och hur mĂ„nga ljus har du tĂ€nt?

Jag svarar pÄ gÄrdagens frÄga först och jag tycker sÀkert som mÄnga andra att bensinpriserna Àr för höga fast en kommer nog aldrig sluta köra bil för det. Jag minns nÀr bensinpriset kostade över 5 kronor och dÄ var det katastrof och nu kostar det nÀrmare 20 kr/l.

Tredje advent idag och sjÀlvklart har vi tÀnt tre ljus nu till frukosten.

Nu vill jag bara önska er en bra söndag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Jag minns nÀr bensinen steg till över 1 kr/l och det var pÄ vÀg att bli ransonering. Vi fick ransoneringskuponger att anvÀnda men de kom sen inte att behövas. Det var 1973.

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr mÀrkta *