Jag,  Resor,  Sjukskriven/Arbete

Söndagen den 6 februari 2022

Idag började vi dagen med sovmorgon. Det blev frukost i lugn och ro hos dottern och en chill förmiddag innan vi tog bussen till Triangeln för att sedan ta tåget hem till Kalmar. Att vi tog tåget berodde ju på att bilen pajade när vi åkte ner till Malmö i fredags. Nu så står bilen utanför en verkstad i Malmö och imorgon får Mats ringa verkstaden för att se vad det är för fel på bilen. Vi hoppas såklart att det ska vara ett litet fel som inte kostar så mycket pengar. Sedan när bilen är lagad så kan dottern och William köra hem bilen till Kalmar. Vi vet ju inte hur lång tid det dröjer, tur vi har en bil till i sådana här lägen.

Tåget var framme i Kalmar vid 15.00 och sedan blev det buss till Lindsdal där vi bor. Väl hemma blev det bara att lasta in våra saker och sedan drog vi till Maxi för att handla lite. Ingen av oss orkade laga någon mat så vi beställde i driven på Jureskogs. Vi har velat testa det stället så vi passade på nu. Jag tror inte att jag kommer att äta där fler gånger för det var sådär, så blev lite besviken. Har ni ätit på Jureskogs? Jag tyckte själca hamburgerköttet var godare än övriga snabbkedjor fast sen var det inte mycket mer. Saknade salladen, tyckte det var en ganska futtig hamburgare för den pengen.

Det blev ingen landskapsrätt idag som vi brukar. Vi hade ju tur att Inga åkte till Stockholm och hoppade över landskapsrätten denna vecka och för oss passade ju detta perfekt för vi har varit i Malmö. Måste ju berätta att Mats ändå är engagerad i denna utmaning för när vi var på väg ner till Malmö i fredags så undrade han hur vi nu skulle göra som idag med landskapsrätten.

Ikväll har vi tittat ifatt Pä spåret och Talang och ska inte göra många knop innan vi ska gå och lägga oss. Det har varit en bra helg i Malmö förutom att bilen pajade.

Jag hoppas du har haft en bra helg, kram Susann 💜

Kommentarer inaktiverade för Söndagen den 6 februari 2022