Sovmorgon 😊

Söndag och klockan hann bli nio innan vi steg upp idag. Eftersom jag behöver energi sÄ skrotade jag gymmet nu pÄ morgonen. Det ska strax bli frukost, Mats ska göra amerikanska pannkakor till frukost. PÄ helgerna Àter jag nÀstan alltid frukost eller snarare brunch. I veckorna blir det aldrig frukost för dÄ kan jag inte Àta utan dricker bara ett glas vatten innan jag Äker till Centrumskolan.

Idag ser det ut som solen inte har bestÀmt sig om den ska titta fram eller inte. Det Àr 2 grader fast jag hoppas det blir en fin dag. Idag blir det lite plock hÀr hemma och sedan ska jag Äka till Ikea och köpa lite dricksglas för de vi har Àr sÄ gamla och repiga. Jag ska Àven se om jag hittar ett nytt nattlinne för det skulle jag verkligen behöva. Jag ska Àven passa pÄ att se om jag hittar nÄgon födelsedagspresent till novemberbarnen. Jag hoppas jag fÄr med mig mannen Àven om det inte Àr det roligaste han vet att gÄ i affÀrer. Kanske kan jag muta med en ikeakorv.

Vad hÀnder för er idag?

Jag vet nÀstan vad jag ska köpa till alla novemberbarn och jag har till och med en idé till pappa. Han brukar var den som Àr svÄrast att köpa till plus att han Àr den otacksammast nÀr det gÀller presenter. Fast i Är kom han sjÀlv med en önskning sÄ dÄ Àr ju det perfekt.

Nu ska jag hjĂ€lpa Mats som hĂ„ller pĂ„ att styra i köket medans jag bloggar. Jag önskar alla er en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.