Sovmorgon 😊

Söndag och klockan hann bli nio innan vi steg upp idag. Eftersom jag behöver energi så skrotade jag gymmet nu på morgonen. Det ska strax bli frukost, Mats ska göra amerikanska pannkakor till frukost. På helgerna äter jag nästan alltid frukost eller snarare brunch. I veckorna blir det aldrig frukost för då kan jag inte äta utan dricker bara ett glas vatten innan jag åker till Centrumskolan.

Idag ser det ut som solen inte har bestämt sig om den ska titta fram eller inte. Det är 2 grader fast jag hoppas det blir en fin dag. Idag blir det lite plock här hemma och sedan ska jag åka till Ikea och köpa lite dricksglas för de vi har är så gamla och repiga. Jag ska även se om jag hittar ett nytt nattlinne för det skulle jag verkligen behöva. Jag ska även passa på att se om jag hittar någon födelsedagspresent till novemberbarnen. Jag hoppas jag får med mig mannen även om det inte är det roligaste han vet att gå i affärer. Kanske kan jag muta med en ikeakorv.

Vad händer för er idag?

Jag vet nästan vad jag ska köpa till alla novemberbarn och jag har till och med en idé till pappa. Han brukar var den som är svårast att köpa till plus att han är den otacksammast när det gäller presenter. Fast i år kom han själv med en önskning så då är ju det perfekt.

Nu ska jag hjälpa Mats som håller på att styra i köket medans jag bloggar. Jag önskar alla er en bra dag, kram Susann 💜

2 kommentarer

  1. Roligt med planer för födelsedagspresenter. Skönt med sovmorgon, och sådant lyxfrukost. Det är verkligen något man behöver.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *