Arbete/sjukskrivning,  Familj,  Jag

Tillbaks…

Tänkte att jag skulle berätta om anledning till att jag är sjukskriven lite mer ingående. 2015 skulle min familj och min systers familj fira nyår i Österrike. Den resan kommer vi inte att glömma i första taget. Det började redan en vecka innan jul, då spelar min syster badminton på sina barns badmintonavslutning och då slits hälsenan av. Hon får då operera och en stödsko som hon ska ha typ hela tiden. Det blev lite velande fram och tillbaka om vi skulle åka eller inte fast till slut bestämmer syrran för sig att åka. Alla ser framemot den här resan jättemycket då alla älskar att åka utför.

Andra dagen i backen händer det… jag ramlar…. slår i huvudet och landar på min högra axel. Antagligen svimmar jag till en kort stund fast vet inte med säkerhet då Mats hade stannat ca tio meter framför mig. Jag ligger kvar en stund och tar mig nöd och näppe upp ståendes, märker att jag inte alls kan röra min högra arm utan den hänger bara där. Sedan åker jag med tårar som sprutar ner för mina kinder hela vägen ner för att ta mig till en läkare. Där får jag stödkrage och mitella plus starka tabletter mot axelvärken.

Ni kan bara tänka er hur roliga jag och min syster ser ut, alla tror ju att vi har ramlat i backen, först kommer syrran på kryckor och stödsko och sen jag med mitt.

Sedan har systersonen otur och får en snowboard över sin arm, som tur väl är den inte bruten. Som om inte detta skulle räcka så blir syrran av med deras registreringsskylt på deras bil.

Det var ingen som trodde att jag skulle få så många och långvariga symptom efteråt. Det är verkligen en seg process, så det är inte konstigt att jag dippar ibland. Jag försöker se allt jag kan göra nuförtiden så det går faktiskt framåt.

💜

7 kommentarer