Arbete/sjukskrivning,  Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tisdagen den 16 november 😊 Novemberutmaning 🥕

Godmorgon alla fina. Här sitter jag på min plats i soffan med datorn i knät och lyssnar på ljudboken, Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson samtidigt som jag skriver detta inlägg.

Jag tänker att jag börjar inlägget med frågan från Kristinas novemberutmaning – Skulle du kunna bli vegetarian? Ja, det skulle jag kunna bli om jag verkligen ville det. Som det är nu äter vi mindre kött än vad vi gör tidigare. Emellanåt äter vi även veganskt så jag tycker att som vi äter nu är en bra mångfald för oss, helt enkelt flexiterianer.

Idag är det ännu en grå novemberdag och 5 grader i luften. Idag är det systersonens födelsedag, han fyller 13 år och han är en utav alla vi ska fira på lördag.

Efter Centrumskolan ska jag till osteopaten, det var ett tag sedan jag var där. Jag känner att min kropp behöver en genomgång utav Elin. Jag hoppas jag får springa ikväll, får se vad hon säger annars får jag gå medans de andra springer.

Jag hoppas jag hinner vila lite innan vi ska springa så jag orkar. Det kommer även bli ett dopp ikväll också och det var riktigt skönt igår kväll så jag ser fram emot doppet ikväll. Det roligaste är att få träffa Karin och Madeleine som vi inte sett på några veckor. Jag får inte glömma pannlampan för det är mörkt när vi ska springa. Den långa slingan på Stensö är inte upplyst hela vägen så pannlampan är ett måste.

Bilden är tagen på oss fyra 29 december 2020

Hittade denna bild från förra året och tänk att vi sprungit tillsammans över ett år nu. Tiden går verkligen fort och jag har verkligen hållit i min löpar- och badrutin som jag och min svägerska började med 2019. Jag minns att jag var så glad över att jag kunde springa igen efter min fallolycka 2015 utan att få huvudvärk och yrsel. Det har verkligen gått sakta framåt fast nu tycker jag att jag har en bra balans här i livet. Att jobba halvtid är bra just nu och jag är nöjd över att kunna ha ett liv med umgänge och kunna hitta på olika saker utan att bli helt utmattat. Konsekvenser måste jag fortfarande tänka på fast de blir inte så stora som förut. 😊

Nu ska jag avsluta detta inlägg som blev lite allt möjligt. Jag önskar er en härlig tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *