Tisdagen den 16 november 😊 Novemberutmaning đŸ„•

Godmorgon alla fina. HÀr sitter jag pÄ min plats i soffan med datorn i knÀt och lyssnar pÄ ljudboken, Jag heter inte Miriam av Majgull Axelsson samtidigt som jag skriver detta inlÀgg.

Jag tĂ€nker att jag börjar inlĂ€gget med frĂ„gan frĂ„n Kristinas novemberutmaning – Skulle du kunna bli vegetarian? Ja, det skulle jag kunna bli om jag verkligen ville det. Som det Ă€r nu Ă€ter vi mindre kött Ă€n vad vi gör tidigare. EmellanĂ„t Ă€ter vi Ă€ven veganskt sĂ„ jag tycker att som vi Ă€ter nu Ă€r en bra mĂ„ngfald för oss, helt enkelt flexiterianer.

Idag Àr det Ànnu en grÄ novemberdag och 5 grader i luften. Idag Àr det systersonens födelsedag, han fyller 13 Är och han Àr en utav alla vi ska fira pÄ lördag.

Efter Centrumskolan ska jag till osteopaten, det var ett tag sedan jag var dÀr. Jag kÀnner att min kropp behöver en genomgÄng utav Elin. Jag hoppas jag fÄr springa ikvÀll, fÄr se vad hon sÀger annars fÄr jag gÄ medans de andra springer.

Jag hoppas jag hinner vila lite innan vi ska springa sÄ jag orkar. Det kommer Àven bli ett dopp ikvÀll ocksÄ och det var riktigt skönt igÄr kvÀll sÄ jag ser fram emot doppet ikvÀll. Det roligaste Àr att fÄ trÀffa Karin och Madeleine som vi inte sett pÄ nÄgra veckor. Jag fÄr inte glömma pannlampan för det Àr mörkt nÀr vi ska springa. Den lÄnga slingan pÄ Stensö Àr inte upplyst hela vÀgen sÄ pannlampan Àr ett mÄste.

Bilden Àr tagen pÄ oss fyra 29 december 2020

Hittade denna bild frĂ„n förra Ă„ret och tĂ€nk att vi sprungit tillsammans över ett Ă„r nu. Tiden gĂ„r verkligen fort och jag har verkligen hĂ„llit i min löpar- och badrutin som jag och min svĂ€gerska började med 2019. Jag minns att jag var sĂ„ glad över att jag kunde springa igen efter min fallolycka 2015 utan att fĂ„ huvudvĂ€rk och yrsel. Det har verkligen gĂ„tt sakta framĂ„t fast nu tycker jag att jag har en bra balans hĂ€r i livet. Att jobba halvtid Ă€r bra just nu och jag Ă€r nöjd över att kunna ha ett liv med umgĂ€nge och kunna hitta pĂ„ olika saker utan att bli helt utmattat. Konsekvenser mĂ„ste jag fortfarande tĂ€nka pĂ„ fast de blir inte sĂ„ stora som förut. 😊

Nu ska jag avsluta detta inlĂ€gg som blev lite allt möjligt. Jag önskar er en hĂ€rlig tisdag, kram Susann 💜

2 kommentarer

LĂ€mna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.