Tisdagen den 3 september

Godmorgon! Här skiner solen och det ser lovande ut för ytterligare en härlig sommardag. Vilket väder vi har 🙂

Här kommer lite uppdateringar kring vad som händer i min familj.

Samina kom hem från Kina i söndags och jag tror hon fortfarande lider lite av jetlag. Hennes skola började igår så det var bara till att komma in i rutinerna fort. Samina hade två härliga veckor i Kina hos Hanna, varmt fast ändå skönt att vara ledig efter ett långt sommarjobb.

Victor bor nu hemma hos oss igen och letar lägenhet. Han jobbar fortfarande som personlig assistent och restaurangen i Byxelkrok har stängt för säsongen så nu har han bara assistentjobbet vilket jag kan tycka är bra då han jobbat väldigt mycket i sommar. Nu får han tid till att andas.

Rasmus är den som är på väg ut, han och Tova ska flytta till Malmö i november. Rasmus har redan fixat lite jobbtimmar i Malmö, på en restaurang på Malmö arena. Han har varit och provjobbat så på torsdag ska han ner och jobba några dagar igen. Tur han har syrran som han kan bo hos i Malmö innan han har fått lägenheten.

Mats har startat upp sina förskolor och starten har varit lugn, dvs inga klagomål. Det är inte alltid lätt att vara rektor, en mellanchef med olika diriktiv, ett jobb som jag aldrig skulle välja. Jag trivdes på ”golvet”.

Hur det ser ut för mig vet jag inte riktigt. Min sjukskrivning går ut den 28 september och jag hoppas att innan dess ha blivit kallad på något möte med läkare och försäkringskassa. Jag känner att sommaren har varit bra för mig att komma ifatt mig själv igen. Jag känner mig redo för nästa steg, en arbetsplats där jag kan arbetsträna och sen jobba 50%. Jag vet bara inte om jag ska börja leta arbetsplats. Jag vill skynda långsamt med tanke på mitt bakslag innan sommaren.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.