Tittar in…

… en liten stund här. Jag har satt mig i soffan för jag behöver lite paus nu. Samina och jag har varit på universitetsbiblioteket och hämtat de böcker som hon behöver för sin uppsats. Hon skriver om adoption och identitet, det ska bli spännande att läsa.

Idag blir det pugg för Samina och en massa plockande här hemma, lite plock med tvätten för den försvinner inte riktigt helt. Jag ska även röja lite i köket, lite ska till återvinningen. Ibland önskar jag att vi hade sopsortering i våra sopkärl som en del andra kommuner har. Jag ska även koka godis och julgranen måste inhandlas IDAG!!! Vi har aldrig varit så här sena med granen, vet inte riktigt varför vi inte kommer till skott i år. Allt vi gör verkar ta minst dubbelt så lång tid… Jag brukar vara färdig med allt vid den här tiden fast i år vet jag inte riktigt vad som hänt med oss.

Det är kul att se och läsa på bloggar, alla som gör fint och många olika delikatesser i form av godis, bakverk mm. Det ger en lite inspiration och julkänsla vilket kan behövas när det inte är som det brukar.

Jag önskar alla fina bloggvänner en fin dag, gläm inte andas och pausa mitt i julstressen. Det ska jag göra nu, ge mig själv en liten stund av reflektion och meditation, kram Susann

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.