Jag,  Sjukskriven/Arbete

Tomtegröt och julskinka 😊

GodkvÀll, jag hoppas ni haft en bra dag. HÀr har jag varit hemma för jag har ont i halsen. Nu nÀr jag har varit hemma har jag kokt risgrynsgröt och gjort första julskinkan. Jag gör alltid min skinka i ugnen för jag tycker den blir godast sÄ. Det blev middagen ikvÀll med lite julmust. Det kommer att bli en till skinka gjord nÀr det nÀrmar sig julafton. Fast den första skinkbiten Àr allra godast.

Det fick bli ett test idag sÄ i eftermiddag satt jag pÄ parkeringen utanför apoteket och gjorde mitt covidtest. Det Àr inget trevligt och jag hÄller pÄ att krÀkas mellan gÄngerna som det ska svepas med topsen i halsen. Mats fick hÀmta ut mitt test och lÀmna in det. Nu hoppas jag att jag fÄr ett svar imorgon sÄ jag kan jobba pÄ torsdag.

Dagen har gÄtt fort och jag har Àven kokt en skaldjursfond utav lite skaldjur som jag hade i frysen och det ska bli middagen imorgon, laxsoppa. Jag kanske bakar nÄgot bröd till soppan imorgon eftersom jag mÄste vara hemma tills jag fÄtt mitt provsvar.

Det blev sÄklart ingen löpning ikvÀll och dÀrmed inget bad. Jag saknar inte löpningen fast badet gillar jag. Det kanske jag ska göra imorgon förmiddag, bara Äka och ta ett dopp för att det Àr hÀrligt. Jag lÀr ju inte trÀffa nÄgon vid vattnet sÄ det kan ju inte vara nÄgon fara att Äka en svÀng Àven om jag inte fÄtt provsvaret. Vi fÄr se hur det blir.

IkvÀll fortsÀtter Mats med vÄrt pepparkakshus, han har lite som ska sÀttas ihop med smÀlt socker. Hur brukar ni sÀtta ihop ert pepparkakshus?

Jag kÀnner mig ganska trött nu sÄ kan tÀnka mig att jag gÄr och lÀgger mig tidigt ikvÀll. Jag önskar er en fortsatt trevlig kvÀll.

Kommentarer inaktiverade för Tomtegröt och julskinka 😊